Jesenje boje i ležerne forme nove St George kolekcije

Sinoć je u prepunoj sali pozorišta Atelje 212 održana modna revija modne kuće St George, na kojoj je predstavljena nova kolekcija za jesen – zimu 2016/17. Prikazani su najnoviji modeli ženske, muške i dečije kolekcije.

Kreatorka ženske kolekcije Milica Mavrak je ispratila aktuelne modne trendove, ne odstupajući ni jednog trenutka od ležernosti, udobnosti i funkcionalnosti. U kolekciji u kojoj su zastupljene ležerne haljine, ženstveni mantili, suknje i pantalone, ključni komad je pončo, aktuelan i ove zime. Pojavljuje se u više različitih oblika, od pletenog, preko kombinacije pletenine i metraže, do unikatnih komada pravljenih od kašmira.

Mušku kolekciju legendarnog Vlade Stojanovića odlikuju jednostavne linije, dosta rolki i kapuljača, jednobojni džemperi u glat, rebrastim ili sitno zrnastom – pirinač prepletaju. Dominira svedeni žakard, mahom dvobojan, uz povratak žakard pahuljica, odnosno zvezda. Akcenat kolekcije je na kombinaciji džempera i šala u istoj boji i prepletaju.

Dečija kolekcija Ivane Ličine namenjena devojčicama, poigrava se jakim pink i ljubičastim koloritom, čineći kontrast zimskom sivilu, a ona za dečake izradjena je u nešto mirnijim bojama, teget, plavoj i sivoj sa akcentima u tirkiznoj i zelenoj boji.

Specijalni gosti revije bili su glumci Gorica Popović i Ivan Mihajilović. Gorica Popović, na sceni svog matičnog pozorišta, otpevala je predratni song o modi, a Ivan Mihailović, na veliko zadovoljstvo publike odigrao je strastveni tango i time nas podsetio na svoje sjajne igračke sposobnosti.

hellomagazin.rspromo

Više o temama: