Farel Vilijams piše modnu istoriju: Prvi put će zaštitno lice “Šanelovih” torbi biti i jedan muškarac

farel-vilijams-getty

Povezane vesti

Jedan od retkih muških muza velike francuske modne kuće “Šanel”, Farel Vilijams postaće uskoro i zaštitno lice “Šanelove” kampanje za “Gabrielle” torbu.

Iako je slavni muzičar već nosio revije za “Šanel” i pojavljivao se u njihovim reklamama, ovo će biti prvi put da jedan muškarac ima glavnu ulogu u kampanji za torbe.

“Artwork”: Umetnička kolekcija “adidas” patika s potpisom Farela Vilijamsa (video)

Karl Lagerfeld je rekao da torba može da se nosi “u brojnim, različitim okolnostima”, pa čak i ako je nosi muškarac. Farel Vilijams, koji se i sam oprobao u dizajnu i ne boji se stilskih eksperimenata, zbog svega toga je savršen izbor za ovaj angažman. Već se oprobao u nošenju “Šanelovih” ogrlica iz ženske linije asesoara, što je činio i sam Lagerfeld.

Објава коју дели CHANEL (@chanelofficial) дана

Iako preovladava mišljenje da je to samo za žene, počeo sam da shvatam da, ok, mogu i ja nešto od toga da nosim kao muškarac. Uzeo bih, s vremena na vreme, naočari ili jaknu – kaže Farel.

Farel Vilijams dobio zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

I ne samo to, pevač je torbu “Gabrielle” počeo da nosi i u privatnom životu. Međutim, pošto se po mnogo čemu razlikuje od prosečne ženske vlasnice ženske torbe, Farel je priznao da u početku nije znao šta da stavi unutra.

U početku, kada sam tek počeo da je nosim, nisam imao ništa unutra. Bio sam samo uzbuđen što je imam. Ali sada je koristim za svoj mobilni telefon i ostale neophodne lične stvari.

Farelu će se u kampanji, koja će svetlo dana ugledati početkom aprila, pridružiti i Kristen Stjuart i Kara Delevinj.

Ostale vesti iz rubrike