"amfAR" u Milanu

"amfAR" u Milanu

Autor: | 29/09/2015

0
Alesandra Ambrosio

Kada je, pogođena smrću svog prijatelja Roka Hadsona, holivudska diva Elizabet Tejlor 1985. godine osnovala "amfAR", humanitarnu fondaciju za obolele od side, verovatno nije mogla ni da nasluti da će jednog dana gala večeri koje to udruženje organizuje postati pravi spektakli.

Najglamurozniji "amfAR" parti svakako je onaj koji se održava tokom festivala u Kanu, a tradicionalna je postala i žurka koja se organizuje nakon milanske “Nedelje mode”.

Mnogo prestižnih kuća i udruženja odlučilo je da specijalnim događajima oda počast tom važnom događaju, a "amfAR" je u italijanskoj prestonici mode priredio sedmo veče kome je, po običaju, prisustvovao "creme de la creme" šou biznisa i džet seta.

Ovog septembra u Milanu se nije pojavila Šeron Stoun, koja je već godinama glavna domaćica dobrotvornih žurki, ali se na istoj poziciji sjajno snašla zanosna Hajdi Klum. Društvo su joj pravili "Viktorijini anđeli" na čelu sa Alesandrom Ambrosio i modna veteranka Naomi Kempbel, čije je prisustvo izazvalo najviše pažnje. Haljina u kojoj se slavna manekenka pojavila pokrenula je bujicu komentara, a prisutni su komentarisali da je bukvalno izazvala Hajdi na modni dvoboj, jer su obe lepotice blistale u zaista neverovatnim kreacijama.

Boje Holivuda branile su Mišel Rodrigez i Dakota Džonson, bile su tu i Eva Kavali, Kjara, Piksi Lot i druge slavne dame.

Inače, stolovi na ovoj žurci ne mogu se tek tako dobiti, jer su i oni neka vrsta donacije. Svako mesto vredi po nekoliko desetina hiljada evra, a na aukciji su, kao i svake godine, bile ponuđene mnoge vredne i unikatne stvari.

Hajdi Klum
Nina Seničar
Naomi Kempbel
Kjara Feranji
Kjara
Dakota Džonson

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News
Tagovi: amfar