Milica Todorović sa dečkom Radetom Kovačevićem, brojnim prijateljima i kolegama  proslavila dvadeseti rođendan

Milica Todorović sa dečkom Radetom Kovačevićem, brojnim prijateljima i kolegama proslavila dvadeseti rođendan

Autor: | 26/10/2010

0

Pobednica drugog serijala „Zvezde Granda“ Milica Todorović proslavila je svoj dvadeseti rođendan. Mlada pevačica i njen kolega Darko Lazić, koji je istog dana napunio devetnaest godina, organizovali su veliko slavlje u jednom restoranu na Adi Ciganliji gde su okupili najbliže prijatelje i kolege.
- Ovo je prvi put da nas dvoje zajedno slavimo rođendan. To je bila Darkova ideja koju sam rado prihvatila i na kraju smo napravili odličnu zabavu. Moram da priznam da se on više potrudio kada je reč o organizaciji. Pronašao je odgovarajući restoran i izabrao bend, a ja sam imala veliko poverenje u njega - počinje svoju priču Milica.
- Među prijateljima koji su uveličali naše slavlje bile su naše drage kolege Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović, Jovan Stefanović, Bane Mojićević, Biljana Sečivanović, Aleksandra Bursać, Jadranka Barjaktarević i mnogi drugi. Naravno da je prisustvovao i moj dečko Rade Kovačević, kao i njegov brat Saša sa devojkom Jovanom Koković. Na slavlju koje je trajalo više od sedam sati prvi je zapevao mladi pevač Jovan Stefanović, a potom i ostali gosti. Najveseliji te večeri bio je pevačicin dečko Rade koji se takođe latio mikrofona.
- Moj dečko je bio veseliji i od mene. Svi gosti su se odlično proveli. Nažalost, mogla sam da otpevam samo dve pesme, jer sam narednog dana imala prvu probu sa simfonijskim orkestrom za operu „Dom za vešanje“ - kaže Milica koja je dobila mnogo interesantnih poklona za rođendan.
- Rade, Saša i Jovana su mi kupili lap-top, a od ostalih zvanica uglavnom sam dobila cveće i parfeme. Za mene najinteresantniji je dar od Darkovog najboljeg druga koji mi je poklonio novčanik od zmijske kože na kome je prava glava ove životinje.
Kada se zahuktalo slavlje, Milica je ugasila rođendanske svećice na crvenoj torti u obliku srca koju joj je napravila drugarica iz Rume. To je bila prilika i da zamisli želje koje bi volela da joj se ostvare u narednoj godini.
- Imam mnogo želja i planova, a pre svega bih volela da u novembru u Centru „Sava“ dobro prođe opera „Dom za vešanje“. Cela ekipa se trudi oko toga i već nedeljama vredno radimo kako bi sve bilo savršeno. Imam veliku tremu, tako da skoro svake večeri sanjam kako pevam pred beogradskom publikom, ali sam sigurna da će sve biti kako treba. Krajem meseca svi idemo na Mokru Goru gde ćemo ostati nedelju dana - objašnjava zvezda „Granda“, koja zbog uloge u operi nije zapostavila svoju pevačku karijeru.
- Manje nastupam, jer moram da štedim glas. Međutim, planiram da posle izvođenja opere u Beogradu snimim novu pesmu čiji su autori Rade i Saša Kovačević. Reč je o numeri brzog ritma i veoma mi se dopada. Ostalo je još da Saša Popović i Saša Jakšić Žika daju „zeleno svetlo“. Sigurna sam da će se i njima dopasti pesma i da će mi dozvoliti da je snimim - zaključuje Milica.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti