Dnevni horoskop za dan 25.07.2017.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Spremaju se jako važna dešavanja vezana za vaše poslovno polje, pa je preporuka da se što bolje pripremite za njih.

ljubav: Vaš hladan stav veoma lako može da udalji vašeg partnera… Pokušajte da mu pružite malo više nežnosti.

zdravlje: Kičma vam je osetljiva.


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Ukoliko ste se nadali ostvarenju poslovne saradnje sa inostranstvom, možete da očekujete povoljan ishod.

ljubav: Za sada niste zainteresovani za početak nove veze, ako ste trenutno slobodni. Ako ste u vezi, planirate putovanje sa voljenom osobom.

zdravlje: Ne bi trebalo da bude problema.


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Očekuje vas manje poboljšanje finansija. Možete da se nadate generalno povoljnom danu.

ljubav: Imate potrebu da okončate vezu kojom niste zadovoljni već duže vreme. Ne želite više da se pretvarate da je sve idealno.

zdravlje: Izbegavajte poroke.


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Povoljan je period za sklapanje poslovnih dogovora. Možete da računate na iskrenost poslovnog partnera.

ljubav: Očekuje vas početak ozbiljne veze sa osobom koja ima slične poglede na svet kao i vi.

zdravlje: Dobro se osećate.


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Očekuje vas važan dan za poslovno polje tokom kog ćete biti veoma zauzeti.

ljubav: Više ste okrenuti poslu danas, pa vam ljubav pada na drugo mesto. Ako ste slobodni nije povoljan dan za nova poznanstva.

zdravlje: Ne osećate se baš najbolje.


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: I kada rizikujete vi na neki način igrate na sigurno… Za vas je ishod predvidiv, a to je svakako uspeh.

ljubav: Ljubavna situacija bi mogla da vam bude jako dobra danas. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo.

zdravlje: Preporučuje se bavljenje sportom.


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati sreće ukoliko se bavite privatnim ili porodičnim poslom.

ljubav: Očekuje vas stabilno stanje na emotivnom planu. Ako ste u vezi, zadovoljni ste odnosom sa svojim partnerom.

zdravlje: Bez većih problema.


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Iako su neki poslovni pregovori počeli malo teže, danas ćete uspeti da ostvarite cilj koji ste sebi zacrtali.

ljubav: Otvoreno ćete staviti do znanja svom partneru šta očekujete od vašeg odnosa. Strpljivo ćete sačekati reakciju.

zdravlje: Izbegavajte cigarete.


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Moguće je da ćete dobiti nešto manje novca nego što ste očekivali ali u pitanju neće biti veliki gubitak.

ljubav: Očekuje vas malo monoton dan u kom nećete imati veće promene. Ako želite vezu sa nekom osobom, bolje je da budete strpljivi.

zdravlje: Povoljan je period za početak dijete.


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Imate jaku intuciju danas i trebali biste da je poslušate. Vaš unutrašnji osećaj vam daje sve odgovore.

ljubav: Pred vama je važan dan za ljubav. Možete da očekujete veoma lepu i prijatnu atmosferu sa voljenom osobom.

zdravlje: Dobro se osećate.


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Imate dobre ideje koje se veoma lako mogu primeniti u vašem poslovnom okruženju. Povoljan je dan za vas.

ljubav: Moguće je da imate neke sumnje kada je u pitanju vaša voljena osoba ali ćete ih uskoro razrešiti.

zdravlje: Moguća je slabija cirkulacija.


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Ukoliko sarađujete sa Jarcem, očekuje vas poslovni uspeh. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima.

ljubav: Očekuje vas flert sa osobom koju ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja. Hemija postoji između vas.

zdravlje: Odlično ste raspoloženi!


Nedeljni horoskop za period: 24.07.2017. – 30.07.2017.

Mesečni horoskop za jul 2017.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Volite nove početke, jer donose neku novu draž. Zbog toga stalno hrlite za nekim novim izazovima. Tokom Jula ćete zasijati i osetiti da ste na pravom putu ka ostvarenju svojih ciljeva. U periodu između 6. i 10. jula ćete dobiti konkretnu nagradu za svoj rad i trud. Budite uporni, jer ćete tako sigurno da ostvarite ono što ste zacrtali.

ljubav: Petog Jula Venera ulazi u znak Blizanca i doneće zanos, radost, zaljubljenost, ljubav i lepotu u Vaš život. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju zanimljive ljubavne susrete u danima oko 12. i 13. jula – planete obećavaju veoma strastvenu vezu. Ipak, znajte da šibica koja brzo plane, brzo i sagori. Ovnovi koji su već u vezi ili braku, mogu da očekuju jak seksualni zanos. Mars, vladar vašeg znaka, biće do 20. jula u znaku Raka naglašavajući potrebu za kućom porodicom, brogom o deci a od 20. jula Mars će krenuti u znak Lav što znači da je potrebno da se okrenete energičnijem radu, ali i ljubavnom životu.

zdravlje: Do kraja jula ćete morati da se posvetite menjanju svojih navika. Obratite pažnju na zdravlje u drugoj polovini meseca. Savetujem Vam da proverite Vaš kardiovaskularni sistem i da promenite svoj način ishrane. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Početkom meseca, Venera će biti u Vašem sazvešću, i doneće Vam odličnu komunikaciju, javni nastup i slično. Takođe, bićete pod uticajem Merkura, koji predstavlja planetu razuma, komunikacije, logike i slično. Oko 14. jula. Merkur će biti u dobrim aspektima sa Jupiterom, i doneti novčani priliv ili neku drugu mogućnost da poboljšate svoje finansije.

ljubav: Jul Vam obećava odlične poslovne aspekte, ali kada je reč o ljubavi, ovo će biti prilično miran period. Zapravo, kod Vas postoji ogromna želja da promenite nešto na ljubavnom planu, ali nikako da preduzmete konkretne korake. Oko 18. jula ćete imati situaciju koja je od velike važnosti za Vaš budući ljubavni život.

zdravlje: Mogući su problemi sa hormonima. Potrudite se da ne budete previše statični – krećite se što više i unosite više tečnosti. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Sunce će ući u znak Raka i preći u Vaše 2. polje (polje novca, nekretnina,poslovnih prilika). Dakle, zahvaljujući ovim aspektima, Vaša vesela i plahovita priroda će postati organizovana i orijentisana na posao i profit. Merkur, vladar Vašeg znaka, će ući u znak Lava oko 6. jula i doneti povoljne aspekte za privatan posao. Posebno povoljni dani za posao će biti oko 15. jula, kada će Vam se otvoriti nova vrata na poslovnom planu.

ljubav: Blizanci koji su u braku ili vezi će imati neki pravni, finansijski ili zdravstveni problem, koji će rešavati zajedno sa partnerom. To će vas još više zbližiti i povezati. Moguća je i trudnoća. Slobodni Blizanci će doneti odluku koja će promeniti njihov život iz korena.

zdravlje: Bez većih zdravstvenih problema. Moguće su česte promene raspoloženja. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Za Rakove, Jul će biti obeležen dobrim poslovnim mogućnostima. U danima oko 12. i 13. Jula ćete imati pojačan priliv energije i želje da dostignete određenu poziciju ili naklonost kolega. U periodu od 22. jula biste mogli da prođete kroz neku rizičnu situaciju ( promena posla, novi projekat, poslovna ideja).

ljubav: Za neke ovo mogu biti i dani kada se može roditi ljubav s partnerom koji je veoma originalan, jedinstven, svoj i veoma šarmantan.
Kod nekih će se ovaj aspekt više odraziti kroz posao gde ćete raditi punom parom, danonoćno usredsređeni na poboljšanje ili rešavanje zaostalih problema. Samo nemojte donositi nagle odluke i rezove u bilo kom smislu, dakle tri puta merite pa tek onda secite.

zdravlje: Zdravlje vam strada zbog posla, pa gledajte da se odmorite par dana, kako bi povratili energiju. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Lavove lepo vreme inspiriše, te zbog toga oni tokom letnjih meseci pokreću nove poslove i projekte. Početak meseca će obeležiti stabilnost i sigurnost. Takođe, to će biti i odličan period za sabiranje svih utisaka i razmišljanje o budućim koracima. U danima oko 19. jula Sunce će biti u bliskom aspektu s Uranom, te vi koji volite avanturu, skok u nepoznato i izazovno, koji volite neizvesnost ovoj je vaše vreme, vreme kada se mogu desiti upravo one situacije koje vas posle drže uzbuđenim dugo vremena. To može biti putovanje, usvajanje znanja koje ste dugo celim bićem priželjkivali da čujete i vidite, može biti rešavanje nekog pravnog spora, ali ponajviše ovo će biti jedna spiritualno optimistički pokretačka injekcija koja će vas gurnuti u polet kojim ćete sutra učiti druge.

ljubav: Za sve one koji su u vezi, dani oko 12. i 13. jula donose burne i strasne odose, potrebu da se intenzivno predaju partneru od njega energičnost, eskpazivnost i požudu. Oni koji su usamljeni sada mogu upoznati energičnog i vitalnog partnera. Znajte, ovo je mesec kada se muškarci i žene privlače na seksualnom, ali i intelektualnom nivou.

zdravlje: Zdravstveno možete imati problem sa bruhom, donjim stomakom ili nervnim završecima. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Vladar vašeg znaka Merkur 6. jula ulazi u znak Lava i vaše prirodno 12. polje, pa ćete biti okrenuti proširenju znanja u vezi psihologije, alternativnim lečenjima, uživanjima u egzotičnim putovanjima, umetnosti. Potreba da što više putujete, kako telom tako i duhom, da što više razgovarate s drugima o svojim pogledima na svet kao i spremnost da čujete više različitih gledišta.U danima oko 15.jula Jupiter koji će praviti veoma povoljne aspekte s Merkurom, pa se nadate da će većini vas ovaj aspekt doneti lep finansijski dobitak, nekome rešavanje stambenog pitanja, nekome polaganje teškog ispita s lakoćom. Svakako dani koji mogu doneti veoma povoljnu a veoma bitnu mogućnost za napredovanje.

ljubav: Energija će biti okrenuta ka porodici, jer biste se tu mogli osećati nesigurno i kao da vam je neko izmakao tlo pod nogama. Gledajte da što manje reagujete “na prvu loptu”, da budete pažljivi kakve majstore unajmljujete, da ne biste morali da plaćate ponovo nove radove.

zdravlje: Moguće su česte promene raspoloženja. Uvedite više fizičke aktivnosti u Vaš život. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Svaki put kada Sunce uđe u znak Raka ulazi i u vaše prirodno 10. polje statusa, obasjava vaše saradnike, poslovne partnere i vaš odnos i taj period vama prija , jer saradnički odnosi su vaši najjači pokretači. Venera će 5. jula ući u znak Blizanaca i doneti jak priliv energije i odlučnosti.U danima od 12. do 18. jula ogroman priliv optimizma i entuzijazma pomoćiće vam da rešite neki problem koji imate već dugo ili da se popnete na onaj vrh o kome dugo maštate.

ljubav: U danima oko 6. jula moćićete da se oslonite na partnera, da osetite punu podršku i snagu zajednice, a oni koji su sami ovih dana mogli bi sresti partnera koji je veoma ambiciozan, uporan, dosledan i energičan. U danima oko 10. jula Sunce i Mars udruženi mogu doneti burne i iznenadne konflikte, s jedne strane, ali i potrebu da partnera iznenadite na neki poseban način s druge. Usamljeni ponovo dobijaju priliku za novo poznanstvo i to neočekivano i nenadano.

zdravlje: Iako biste radije provodili vreme u spavanju, sasvetujem Vam da uvedete više fizičke aktivnosti u Vaš život. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Mars i Pluton, vladari Vašeg znaka su u Raku i Jarcu i u Vašem trećem i devetom polju. Ovo naglašava finansije, komunikacije, dobru saradnju sa inostranstvom i poboljšanje materijalne situacije. Maksmalno ste posvećeni jednom poslu, ali sasvim je moguće da imate i par dodatnih, koji vas od 17. jula mogu posebno iscrpljivati. Zbog umora ili brzopletosti, greške će biti moguće, i to greške koje bi vas baš po novčaniku mogle koštati. Usporite malo, zastanite, ovo će biti idealan period za analizu urađenog i popravljanje svih napravljenih grešaka, a ne za energično hrljenje ka novim postignućima.
Sunce u polju inostranstva gde će se pridružiti i Mars, što će doneti uspeh u poslovnom smislu, ali i uživanje u radu i saradnji s kolegama. Posebno povoljni dani bi mogli biti oko 6. jula kada biste mogli privesti kraju neki projekat u koji ste uložili puno truda i rada ili započinjanje nečega što bi trebalo da ima dalekosežne posledice. U danima oko 10. jula očekujte preokret i otvaranje novih povoljnih mogućnosti.

ljubav: Nekima je izvesna veoma lepa poslovna saradnja, a nekima ljubav. Svakako, neće svi dobiti i jedno i drugo. Nova ljubav, burna i strasna, puna mladalačkog poleta i one zaljubljenosti kad želimo potpuno da se predamo i dobijamo istom merom. Dani kada hrabri prave prve korake i uglavnom poentraju.

zdravlje: Napokon ste ojačali svoj imunitet. Nastavite da radite na načinu ishrane i Vaše zdravstveno stanje će biti dobro, Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Mars, planeta akcije, rada i ekspanzije u vašem je 8. polju daće intenzivni priliv energije i želje za samoostvarenjem. Naboj ove eneregije će potrajati ali će 17. jula Mars biti u konjunkciji sa tačkom Fortune, što za vas može značiti da je došlo vreme da se neke ranije odluke preispitaju, urađeni poslovi ponovo pregledaju, ciljevi reorganizuju.Ovo je slika jedne energije koja traži promene pa ćete se i vi tako osećati s jakim nagonom da idete napred i osećajem da vas nešto gura za napredak i nastavak. Ne silite se i ne ubrzavajte, već se usredsredite na trenutak i kako u njemu da date svoj maksimum.

ljubav: Povoljni aspekti sa Venerom i vašim vladarom Jupiterom, donose lepa ljubavna dešavanja, nekome nova poznanstva, a nekima jedan lep vetar pojačanih strasti i želje za partnerom.

zdravlje: Ako ste imali problem sa kukovima vreme da posetite specijalistu, mada ste skloni i urinarnim infekcijama.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Poslovno Jarčevi su imali period stagnacije ili nekog mirnijeg perioda koji im nije baš prijao. Sam početak meseca i stelijum u opozitnom Raku daće akciju na pokretanje samostalnog posla ali sa partnerom. Da li će to biti supružnik ili rođak, kako god neko mora da bude jer saradnja kuću gradi.

ljubav: Osećaj stabilnosti i sigurnosti naročito kada je dom i porodica u pitanju jeste prisutan: neko bi mogao rešiti stambeno pitanje a neko doživeti lepu podršku svojih korena. Venera u opoziciji Saturna oko 24. jula će dati jedan uvid u partnerstvo, prihvatanja mana partnera ali i svih kvaliteta koje partner nosi sa sobom i u sebi.Onima koji su usamljeni evo ozbiljnog i zrelog partnera koji je spreman na ljubav i sva što ona sa sobom nosi. Krajem meseca Sunce ulazi u znak Lav a to znači da ćete osetiti intenzivnu potrebu da se malo opustite i prepustite zadovoljstvima koje donosi društvo, zabava, igra i sva ona čulna zadovoljstva na koje često zaboravljate, a koja su tu na dohvat ruke

zdravlje: Često ste hipohondrik koji umišlja bolesti pa ih kasnije i izazovete. Proverite krvnu sliku a ako imate potrebu za psihološko savetovalište možete i to da iskoristite kako bi sebi pomogli.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Venera je i dalje u 4. polju pa donosi stalnu brigu za ukućane, čim pređe u Blizance oko 5 jula, posebno ćete uživati u razgovorima, druženju, čitanju i učenju pa su nova poznanstva na pomolu.
Mogli biste doživeti da neka od vaših ideja ili životnih filozofija bude prihvaćena i spremna da ugleda svetlost dana, možda i u pisanoj formi, a takođe u ovim danima je izvesno iznenadno putovanje ili neočekivani susret s nekim ko bi mogao da vam veoma pomogne u radu ili da postane vaš partner.

ljubav: Posebno zanimljiva ljubavna dešavanja moguća su oko 12. i 13. jula, kada na ulici, u prevozu, na putovanju možete upoznati partnera s kojim biste mogli da razmenjujete ideje i stavove, ali i oko 22. Jula kada možete da se iznenada zaljubite. Stižu avanture, slobodne ljubavi, bez uvođenja razuma u odnose, nekima lude noći, nekima neobični startovi, a nekima i avanture koje će pamtiti do kraja života.Merkur 6. Jula ulazi u Lava i vaše prirodno 7. polje braka, porodice te je ovo potreba da što više vremena provedete s njima, da imate što bolju i lepšu komunikaciju. Sam boravak u Lavu naglašava potrebu da se baš tu uživa i u onom hedonističkom smislu, da se promisli o finasijama i napravi plan kako da se materijalna situacija poboljša.

zdravlje: Psihički ste iscrpljeni, jer ste pomagali jednom članu porodice. Vreme je da se relaksirate i oslobodite od stresa. Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Početak meseca jula daje da preduzimate akcije ne bi li osigurali i postigli sve isplanirane dugoročne ciljeve.Potpuna angažovanost u radu prisutna je, kao i moguća frustracija ako sve ne ide po planu ili nije dovoljno stimulativno i zanimljivo. Upravo od 6. Jula Merkur ulazi u vaše šesto polje posla u znak Lava. Ovo je idealno vreme da se malo reorganizujete, preispitate svoje planove i ciljeve na neki način zastanete da bi napravili pravi i siguran korak unapred.Venera će tokom jula biti ceo mesec u Blizancima u vašem 4 polju i u vama će probuditi potrebu da se intenzivnije pozabavite kako materijalnom stranom tako i spremnošću da se upustite u neke nove pohode i izazove u nekom privatnom poslu. Priliv novca na koji čekate duže vreme je moguć već oko 6. jula, dok oko 22. jula je moguć iznenadni dobitak.

ljubav: U emotivnom smislu 12. i 13. jul mogu biti veoma uzbudljivi dani za sve one koji priželjkuju jedan strasni, intenzivni i energični odnos. Sunce u Raku sa Marsom daće osobu uniformisanog tipa ili nekog ko želi da dominira nad vama. Bićete spremni da se upustite čak u avanturu koja može biti i tajna veza.

zdravlje: Zdravstveno obratite pažnju na kožu, kosu, nokte. Nedostatak vitamina može biti veoma poguban za vaš imunitet tokom ovog perioda.Ukoliko želiš da porazgovaraš sa mnom o tvojim mukama i problemama pozovi 0906/400-058 ili ukucaj PITAJ datum,vreme i mesto rođenja i tvoje pitanje za astrologa i pošalji na broj 1298. Moje kolege i ja smo dostupni za tebe 24/7.


Izvor: