Dnevni horoskop za dan 11.12.2018.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Savetujem da se danas posvetite obavezama koje niste završili. Tek tako ćete moći da ostvarite napredak na poslovnom planu u budućnosti.

ljubav: Lepo vam je kada ste pored vašeg partnera i imate u planu da mu predložite zajednički život uskoro.

zdravlje: Kolena su vam osetljiva.


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Ambiciozni ste i želite svima da pokažete da ste spremni da se trudite na poslovnom planu kako biste dogurali daleko.

ljubav: Preterana sumnjičavost sa vaše strane može na neki način da udalji voljenu osobu od vas.

zdravlje: Moguć je povratak hroničnih tegoba.


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Želeli biste da napravite dobru atmosferu u poslovnom okruženju, ali vam to ne polazi uvek za rukom.

ljubav: Mir u ljubavi Vam je veoma bitna, jer želite da sa partnerom živite u skladu. Međutim, morate i da stavite do znanja da mećete da radite sve što partner traži od Vas.

zdravlje: Osetljivi bubrezi, Povedite računa.


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Danas biste mogli da dobijete informacije koje bi mogle da Vas navedu da odustanete. Nikako ne radite to, već nastavite da se trudite.

ljubav: Ne očekuju vas nova dešavanja kada je u pitanju emotivno polje. Trenutna faza vam nije preterano povoljna za polje ljubavi.

zdravlje: Osetljiv želudac. Povedite računa o ishrani.


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Možete da očekujete promene u vašem poslovnom okruženju. Dosta novih dešavanja bi u nekom trenutku moglo da vas zbuni.

ljubav: Pred vama je šansa za novu ljubav. Prepustite se lepim osećanjima i nećete se pokajati.

zdravlje: Potrebno vam je više sna.


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Možete da računate na pozitivne promene kada je u pitanju vaše polje posla. Stvari vam idu na ruku.

ljubav: Moguće je da se nalazite pred nekom novom važnom odlukom po pitanju emotivne veze u kojoj se nalazite. Niste sigurni na koju stranu da prelomite.

zdravlje: Dobro se osećate.


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Potrudite se da kontrolišete svoje reakcije na negativne poslovne okolnosti, jer mnogo toga zavisi od načina na koji ćete se postaviti.

ljubav: Razmšljate o osobi do koje vam je stalo i želite da joj priredite neko lepo iznenađenje.

zdravlje: Povećajte unos tečnosti u Vaš organizam. Takođe, ne bi škodilo ni da dodatno povedete računa o ishrani.


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Očekuje vas faza koja donosi poslovne promene. Spremni ste da pokažete inicijativu ka daljem napredovanju.

ljubav: Očekuje vas prilika za početak veze koja bi mogla da bude na neki način nestabilna ili će se održavati na daljinu.

zdravlje: Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe.


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Razmišljate o mogućnosti da dođete do drugačijeg radnog mesta. Smatrate da su vam promene u narednom periodu neophodne.

ljubav: Dopada vam se osoba koja je na neki način neiskrena prema vama. Pazite kome poklanjate svoje poverenje.

zdravlje: Mogući su hronični problemi sa sinusima.


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu kao i priliku da dođete do dobrih rezultata na ovom polju.

ljubav: Polako shvatate da je vreme da se stavi tačka na ljubavni odnos koji vam je do sada nanosio samo bol.

zdravlje: Veoma dobro zdravlje.


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Rešili ste da preuzmete odgovornost na poslovnom planu i da se maksimalno posvetite budućem napredovanju.

ljubav: Možete da se nadate dobroj atmoseri sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan period ako planirate brak.

zdravlje: Mogući su manji problemi sa venama.


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Vreme je da se posvetite ostvarenju bolje komunikacije sa poslovnim okruženjem. Tako nešto vam je jako važno za dalji napredak.

ljubav: Pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom imati prilično nestabilan odnos.

zdravlje: Skloni ste gojenju.


Nedeljni horoskop za period: 10.12.2018. – 16.12.2018.

Mesečni horoskop za decembar 2018.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Ovaj mesec će obeležiti inostranstvo – ukoliko sarađujete, želeli biste da sarađujete sa inostranstvom ili težite ka tome da odete da živite i radite u drugoj zemlji, planete su na Vašoj strani. Što se tiče novčane situacije, ona će se značajno popraviti u drugoj polovini meseca.

ljubav: Volite da flertujete. Uživate u pažnji pripadnika suprotnog pola, a voljenoj osobi to smeta. Vi ste sigurni u sebe, ali voljena osoba sumnja. Pokušajte da smirite strasti i da se pritajite malo.

zdravlje: Mogući su problemi sa grlom i sinusima. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Očekujte veoma dobre poslovne rezultate na trenutnom poslu koji radite. Međutim, ukoliko želite da pronađete dodatni posao ili da proširite privatan biznis, ovaj mesec neće biti pogodan za to.

ljubav: Ukoliko putujete negde ovog meseca, očekujte veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Jarca, Device ili Vodolije. Zauzeti Bikovi bi trebalo da povedu računa o svom ponašanju, jer konstantnim flertovanjem povređujete partnera,

zdravlje: Prehlada i temperatura. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: U prvoj polovini meseca biste mogli da ostvarite odroman poslovan uspeh. Druga polovina meseca će biti mirnija. Postoji šansa da ćete dobiti poslovnu ponudu koja je vezana za inostranstvo.

ljubav: Zazeti Blizanci će imati veoma lepe trenutke sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci će pronaći mir u zagrljaju Jarca, Vage ili Vodolije.

zdravlje: Mogući su problemi sa očima i česte migrene. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Decembar će biti srećan za novac – očekujte značajan novčani priliv. Takođe, moguće je da ćete promeniti firmu ili radnu poziciju. Planete ukazuju i na manji poslovni problem. Savetujem Vam da potražite pomoć starijih kolega.

ljubav: Muči Vas prošlost koju ste imali sa osobom rođenom u znaku Blizanca. Moguće je da ćete tokom ovog meseca biti emotivno rastrojeni. Dobra vest je da je kraj meseca pogodan za novu ljubav.

zdravlje: Mogući su problemi sa kožom. Savetujem Vam da posetite dermatologa. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Očekujte poboljšanje poslovne situacije nakon 10. decembra. Takođe, i Vaša novčana situacija će značajno da se popravi. Sve u svemu, ovo će biti prilično dobar mesec za Vas.

ljubav: Jedna osoba u znaku Bika Vam poklanja svu svoju pažnju. Ukoliko želite ozbiljnu vezu, ova osoba je idealna za to. Uživajte u tome. Zauzeti Lavovi će imati veoma uzbudljiv mesec sa partnerom – očekuju Vas brojni izlasci, putovanja i druženja.

zdravlje: Mogući su problemi sa nervima i kičmom. Bolovi u kolenima i nogama. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Kao i uvek, Vi ste maksimalno posvećeni svom poslu, a nadređeni to poštuju. Očekujte nagradu za svoj rad i trud. Moguće je da ćete, putem posla, stupiti u kontakt sa veoma moćnim ljudima iz Vaše struke. Iskoristite te kontakte na pravi način.

ljubav: Slobodne Device će imati veliki broj udvarača. Ukoliko želite vezu, razmislite o osobama rođenim u znaku Raka, Škorpije ili Ovna. Zauzete Device će biti malo sumnjičave ovog meseca. Savetujem Vam da pre nego što pokrenete svađu, dobro razmislite o svemu.

zdravlje: Izmene koje ste uneli u svoj život, odrazile su se pozitivno na Vaše zdravlje. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Niste materijalista, ali volite sigurnost i udobnost. Moguće je da ćete ovog meseca da imate probleme sa finansijama. Ne očajavajte, jer će Vam se otvoriti mogućnost za dodatnu zaradu.

ljubav: Slobodne Vage su upale u stanje blaže depresije – mislite da ste usamljeni i napušteni. Međutim, istina je daleko od toga. Jedna osoba je u Vašoj blizini, ali Vi to ne primećujete. Otvorite oči i prepustite se. Zauzete Vage će imati manje svađe sa partnerom – uglavnom oko novca i porodice.

zdravlje: Glavobolja. Problemi sa sluhom. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Što se tiče posla, početak meseca će biti veoma težak. Očekujte poboljšanje nakon 15. decembra. Do tada ćete da napravite dobru poslovnu strategiju, koja će Vam omogućiti da ostvarite zacrtane ciljeve.

ljubav: Slobodne Škorpije će uživati u slobodi – izlaziće, družiće se, flertovaće. Zauzete Škorpije će biti opterećenije nego inače. Naime, partner prolazi kroz težak period, pa ćete morati da mu budete bezuslovna podrška. Znam da Vam je teško da brinete za dvoje, ali izdržite.

zdravlje: Višak kilograma. Vreme je da krenete na dijetu. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Odlično ste raspoloženi, Puni ste energije i elana. Iskoristite mesec za pravljenje poslovnih strategija za narednu godinu.

ljubav: Niste zadovoljni svojim ljubavnim životom. Imate osećaj da sve stagnira. Ipak, moram Vam reći da grešite – ljubavni život se značajno popravlja, ali Vi to ne primećujete.

zdravlje: Uvedite više sportskih aktivnosti u svoj život. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Nadredjeni su Vam postavili veoma visoke ciljeve. Brinete se da li ćete uspeti da ih ispunite. Ne brinite, u drugoj polovini meseca ćete dobiti prve pozitivne rezulate.

ljubav: Venera je u Vašem znaku od 7. decembra, a to znači da je ovaj mesec odličan za ljubav. Očekujte puno flerta i avantura. Mogućnost z a ozbiljnu vezu će se otvoriti krajem meseca.

zdravlje: Imate previše posla, pa ste zbog toga pod stresom. Pronađite način da se relaksirate. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Ovo je mesec novca i bićete nagrađeni za sve ono što vam se desilo tokom godine. Uživajte u svom zarađenom novcu, častite prijatelje, uživajte u životu jer nije samo ovaj mesec dobar već i naredni period pred vama.

ljubav: Period druge polovine meseca je prikazan kao novo poznanstvo. Neke Vodolije će prihvatiti izazov, dok Vodolije treće dekade neće biti opterećene svojim ljubavnim statusom. Više vole slobodu, vezu koja je samo seksualne prirode, nego stabilnost i brak. Jedan Bik će vam zavrteti mozak a koliko ćete biti prisebni da se stabilizujete, zavisi samo od vašeg strpljenja.

zdravlje: Mogući su problemi sa kičmom. Ako se problemi nastave posetite fizioterapeuta. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Bićete spokojni tokom prve polovine meseca. Tokom druge polovine ćete biti suočeni sa ozbiljnim poslovnim problemima. Bitno je da ostanete pribrani i neće biti većih posledica.

ljubav: Veoma težak mesec za sve Ribe koje su u vezi ili braku. Mesec će da obeleže razgovori o tome da li je vredno nastaviti vezu ili brak. Budite spremni. Ako Vam je stalo do voljene osobe, pokažite spremnost da sve ispravite.

zdravlje: Bolovi u kičmi. Krenite na plivanje. Za više informacija o Vašim ljubavnim, poslovnim, novčanim i zdravstvenim aspektima za naredni period pozovite 0906/400-098 ili pošaljite Sms poruku – ukucajte PITAJ Vaš datum.vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje i pošaljite na broj 1298.


Izvor: