Dnevni horoskop za dan 22.04.2018.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Možete da očekujete manji pad koncentracije, ali to ne bi trebalo da dovede do problema na poslovnom planu.

ljubav: Moguće je da ste na neki način u sukobu sa samim sobom kada je u pitanju vaše ljubavno polje.

zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim putevima.


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Očekujte finansijsko poboljšanje, ali i manje poslovne probleme.

ljubav: Imate neke strahove i sumnje u vezi voljene osobe… Moguće je da vam intuicija govori neke stvari koje treba da poslušate.

zdravlje: Problemi zbog stresa.


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Niste sigurni da li da prihvatite nove poslovne izazove i odgovornosti. Međutim, ne vidite da nemate baš puno izbora.

ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, ulazite u dosta tešku fazu za komunikaciju sa voljenom osobom.

zdravlje: Povedite računa o stomaku.


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Manjak volje utiče na vas tako da određene poslove odlažete u nedogled. Moguće je da vam treba više vremena da neke stvari završite.

ljubav: Odnos sa voljenom osobom je stabilan i nemate neke veće probleme na ovom polju.

zdravlje: Moguć je manji pad imuniteta.


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Očekuje vas povoljan dan za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme.

ljubav: Veoma ste zaljubljeni i srećni pored voljene osobe. Zajedno maštate o budućnosti koja može biti još bolja za vas dvoje.

zdravlje: Imate mnogo pozitivne energije u sebi.


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Moguće je da ćete danas imati manje probleme na poslu. Očekujte zastoj i odugovlačenje, ali na to nećete moći da utičete.

ljubav: Device će uživati u slobodi. Isto tako, zauzete Device bi mogle da prođu kroz neki vid lične krize, pa će im trebati sloboda.

zdravlje: Osetljiv grudni koš.


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Danas ćete biti izuzetno skloni pravljenju manjih grešaka, ali planete ne najavljuju nikakve drastične posledice.

ljubav: Moguće je da ćete se veoma lako i nepromišljeno upustiti u svađu sa voljenom osobom, koja može imati veće posledice.

zdravlje: Osetljivi ste i podložni problemima.


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Očekuje vas jako dobra poslovna prilika. Prepoznaćete je u pravom trenutku i iskoristiti je na pravi način.

ljubav: Potrebno vam je neko vreme da shvatite šta želite. Dvoumite se između dve osobe koje nemaju skoro ništa zajedničko- osim vas.

zdravlje: Mogući su problemi sa grlom.


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Neko od kolega ili nadređenih vrši pritisak na Vas. To Vam uopšte ne prija i tera Vas da razmislite o promeni posla. Moj savet je da ne donosite nagle odluke, već da dobro promislite o svemu i da popričate sa nekim.

ljubav: Ne dopada vam se partnerova potreba da vas kontroliše, kao ni posesivnost koju pokazuje u odnosu sa vama. Vreme je za ozbiljan razgovor sa voljenom osobom.

zdravlje: Generalno se osećate dobro.


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Misli Vam lete na sve strane, pa nikako da se skoncentrišete na posao. Savetujem Vam da provedete dan van poslovnog okruženja.

ljubav: Imate prevelika očekivanja od partnera. Moguće je čak i da ga idealizujete. Danas ćete shvatiti kakav/va je on/ona zapravo.

zdravlje: Izraženi su stres i nervoza.


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Ukoliko ste planirali saradnju sa inostranstvom uspećete da je realizujete u kraćem vremenskom periodu.

ljubav: Zaljubljeni ste i uživate u svakom trenutku koji provedete pored voljene osobe. Moguće je da ste potpuno u oblacima.

zdravlje: Moguća je vrtoglavica.


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Očekuje vas malo teži dan za polje posla, pa je najbolje da se pripremite za komplikacije.

ljubav: Partner bi mogao da vam zameri neke greške koje ste pravili. Moguće je da ste bili nesmotreni ili nepažljivi u vezi nekih stvari.

zdravlje: Potreban vam je odmor.


Nedeljni horoskop za period: 23.04.2018. – 29.04.2018.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Odlična nedelja za poboljšanje finansija, međutim ne tako povoljna za komunikaciju, posebno sa kolegama i nadređenim. Ali, činjenica je da će Merkur krenuti direktno i da ćete moći da odahnete malo.

ljubav: Ovnovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju stabilne odnose sa partnerom. Pod uticajem Mladog Meseca uspećete da sve iz prošlosti ostavite sa strane i da krenete nanovo. Slobodni Ovnovi bi mogli da se “zaljube na brzinu”. Međutim, planete ne najavljuju da će to biti dugotrajniji odnos.

zdravlje: Zdravlje je takođe dobro, generalno se nalazite u povoljnom periodu u kom ne biste trebali da očekujete probleme. Jaki ste, vitalni, u dobroj formi. Jedino pripazite na ishranu. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Odlična nedelja za pokretanje novih poslova – planete pokazuju da sve što započnete ove nedelje će doživeti veliki uspeh.

ljubav: Ovakve aspekte planete ne prave česo. Zaista. Verovali ili ne, planete najavljuju sudbinsku ljubav. Međutim, ovo neće biti dobra nedelja za Ovnove koji su su u vezi ili braku. Moguće su brojne svađe i razmirice, najviše zbog Vaše tvrdoglavosti.

zdravlje: Na polju zdravlja možete imati manje hormonalne smetnje, mogući su problemi pogotovo kod ženskih Bikova, pa se preporučuje redovna ginekološka kontrola. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Kada je posao u pitanju, osećate ili ćete početi da osećate određeni nemir, iz Vama nepoznatih razloga. Moguće je da trenutno prolazite kroz određene promene i da ne znate kako da se nosite sa njima.

ljubav: Slobodni Blizanci će biti fascinirani jednom osobom, ali bukvalno fascinirani. Međutim, male su šanse da će to biti kvalitetan i dugotrajan odnos. U prethodnom periodu ste imali veliki broj razmirica sa voljenom osobom. Tokom ove nedelje će svađe da utihnu. Međutim, to ne znači da Vaše razmirice neće da ostave posledice na vaš odnos, Budite spremni na to.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti i ne bi trebalo da bude posledica. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: U narednom periodu ćete biti rasterećeni, barem kada je posao u pitanju. Nećete imati puno obaveza, ali to ne znači da treba da se opustite.

ljubav: Ove nedelje je Mlad Mesec u znaku Ovna, te je moguće da ćete odlučiti da prekinete sa prošlošću i da okrenete novi list. Zbog toga će mnogi Rakovi da odluče da prekinu vezu koja već neko vreme na funkcioniše, dok će slobodni Rakovi da odluče da daju šansu osobi koja je tek ušla u njihov život.

zdravlje: Zdravlje nije posebno ugroženo, ali možete imati manje probleme vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u predelu ramena, vrata itd. Kosti su vam sada osetljive. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Očekuju vas neke lepe vesti vezane za vaše poslovno napredovanje ili generalno za profesionalni status. Stvari napokon idu onako kako ste zamišljali.

ljubav: Lavovi koji su u vezi ili braku su zadovoljni odnosom koji imaju sa partnerom. To na trenutke može da poremeti konjukcija Sunca i Urana, koja donosi nervozu i stres. Slobodni Lavovi mogu da očekuju poznanstvo putem Interneta ili društvenih mreža.

zdravlje: Zdravlje nije posebno ugroženo ali možete imati manje probleme vezane za kičmu, leđa, ukočenost, bolove u predelu ramena, vrata itd. Kosti su vam sada osetljive. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Sve Device čiji je posao vezan za inostranstvom mogu da očekuju odlične poslovne rezultate i napredak. Za druge Device ovo će biti standardna nedelja, koja neće doneti ništa novo.

ljubav: Mnoge Device će osetiti potrebu za slobodom i uživanjem. Zbog toga će mnogi pripadnici ovog znaka da odluče da se udalje od partnera, makar na kratko.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete generalno solidno stanje, bez većih promena i briga. Imate puno energije u sebi, prija vam fizička aktivnost i izlasci. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Očekujte značajno poboljšanje finansijske situacije. To će vam skinuti ogroman teret sa pleća. Međutim, planete najavljuju probleme sa komunikacijom sa klijentima, dokumentima i slično.

ljubav: Odlično ste raspoloženi, pa svojim pozitivnim stavom lako sklapate nova poznanstva sa pripadnicima suprotnog pola i privlačite udvarače. Moguće je da ćete silovito da se zaljubite u jednu osobu o kojoj skoro pa da ništa i ne znate. Vage koje su u vezi ili braku će imati nastupe ljubomore i posesivnosti, tako da je moguća ozbiljna svađa sa partnerom.

zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bešikom, urinarnim traktom pa o tome treba da vodite računa. Postoji sklonost ka virusima, infekcijama, upalama i tome slično. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Možete da očekujete uspeh u poslovnim pregovorima i sreću u potpisivanju novih ugovora. Merkur kreće direktno, te je moguća realizacija svih Vaših planova i dogovora.

ljubav: Samo što ste uspeli da prevaziđete probleme koje ste imali sa partnerom, planete Vam zadaju novi udarac. Tokom ove nedelje nećete moći da iskontrolišete ljubomoru i posesivnost. Slobodne Škorpije će obnoviti komunikaciju sa jednom osobom iz prošlosti. Ne mogu da tvrdim da će to prerasti u nešto više, ali planete pokazuju strast i zanešenost.

zdravlje: Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa osetljivom kožom, pojavom ekcema, suvoće, iritacija. Takođe, povedite računa ako ste skloni alergijama, jer sada možete biti osetljivi. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Imaćete puno obaveza,ali ako uspete sve da ih odradite, bićete nagrađeni i više nego što ste očekivali.

ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da očekuju flert, ali ne i početak nove veze, barem ne tokom ove nedelje. Kod slobodnih Strelčeva će da se probude optimizam i želja, a to će pozitivno da utiče i na ljubavni aspekt života.

zdravlje: Zdravlje može biti osetljivije, moguć je pad imuniteta, pa biste trebali više da odmarate. Čuvajte stomak i želudac koji takođe mogu biti slabe tačke kod vas. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Pred vama je odlična nedelja za posao. Možete da očekujete razrešenje poslovnog problema, koji postoji duži vremenski period.

ljubav: Jako lepa faza za zaljubljivanje i otpočinjanje nove ljubavne veze. Mlad Mesec Vam donosi dosta sreće u ljubavi. Ostaje mi samo da Vam kažem da se prepustite i uživate.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete značajne probleme. Energični ste i zdravi. Jedino ako patite od povišenog pritiska treba da pazite. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Odlična nedelja za sve Vodolije koje se bave honorarnim radom ili privatnim poslom. Za ostale Vodolije ovo će biti prilično naporna i stresna nedelja. Ali ne brinite, sve se da rešiti i popraviti.

ljubav: Poznato je da Vi težite trajnim ljubavnim odnosima i da Vas prolazne veze i avanture ne zanimaju. Međutim, planete ni ove nedelje ne najvaljuju ulazak u ozbiljnu vezu – ponajviše zbog toga što imate previsoka očekivanja.

zdravlje: Na zdravstvenom planu možete imati manje probleme vezane za grudni koš i unutrašnje organe. Ženske Vodolije bi mogle da imaju problem sa donjim stomakom i matericom. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Tokom ove nedelje možete da očekujete važne poslovne zadatke na kojima ćete moći da pokažete svoje znanje, iskustvo i posvećenost poslu. Ako sve prođe kako treba možete da očekujete povišicu.

ljubav: Ribe će tokom ove nedelje dobiti veoma zanimljivu ponudu – mogućnost za paralelnu vezu. Koliko god Vam to delovalo zanimljivo, savetujem Vam da izbegnete, jer biste kasnije mogli da imate ozbiljne probleme.

zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje trebali biste da pazite na disajne organe, da izbegavate cigarete, duvanski dim, i da obratite pažnju ako se pojavi učestali kašalj. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


Mesečni horoskop za april 2018.

ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

posao: Vi imate konkretan plan, ali da biste ga sproveli u delo morate da uložite mnogo snage i energije. Zbog toga ćete većinu ovog meseca provesti razmišljajući o svakom svom potezu. Saturn koji pravi kvadrat sa Suncem će tražiti podsećanje i primenu znanja koje ste davno stekli. Druga polovina meseca donosi dosta poslovnih sastanaka, putovanja, posebno za Ovnove koji se bave investicijama. Novac Vam je i dalje na prvom mestu, te će sve biti podređeno želji da živite lagodnije. Najvažniji datumi kada je posao u pitanju su: 11., 16., 23., 27.

ljubav: Venera, planeta ljubavi, je ušla u znak Bika i donela strast – posebno za Ovnove koji imaju partnera u zemljanom znaku. Slobodni Ovnovi neće mirovati. Ženski Ovnovi će biti na meti brojnih udvarača, dok će se muški Ovnovi truditi da sovoje Škorpiju, Vagu, Jarca ili Ribu. Polovinom meseca će nastupiti dobri aspekti Venere sa Marsom, koji će dati jaku strast. Muški Ovnovi treba da budu obazrivi sredinom meseca, jer je moguće razotkrivanje tajne ljubavi.

zdravlje: Sunce je loše aspektovano u odnosu na Mars, a to može značajno da poremeti zdravlje Ovna. Saturn donosi vraćanje starih zdravstvenih problema i boljki. Zbog toga Vam savetujem da već početkom meseca odete na redovnu kontrolu. Savetujem Vam da ovaj mesec posvetite sebi i svojim potrebama. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


bik

Bik (21. april - 20. maj)

posao: Jaki aspekti Marsa i Saturna nikako neće ostati u senci za vaše sazvežđe, bar ne što se posla tiče. Iako smo i dalje negde svi pritisnuti Retrogradnim Merkurom, za Bikove će ovaj aspekt da donese totalni preokret na poslovnom planu, ali možda ne onakav kakav ste Vi očekivali. Posle 11. aprila možete da očekujete pozitivnu energiju, koja donosi više ambicije i novca. Savetujem Vam da zatražite pomoć ili savet osobe rođene u znaku Vage, Bika, Lava ili Vodolije. Ukoliko rešavate važna pravna pitanja, savetujem Vam da sačekate period nakon 21. aprila.

ljubav: Trenutno je aktuelna Venera u znaku Bika. Iako očekujete da ovo utiče pozitivno na Vaš ljubavni život, realnost je nešto drugačija. Mnogi Bikovi će poželeti promene, poželeće da iskoče iz uobičajenog klišea. Moguće je da će Bikovi imati neku tajnu ljubav, ali će većina odlučiti da se vrate svom partneru – jer tu se osećaju voljeno i sigurno. Nažalost, partner će ovo sigurno da otkrije. Slobodni Bikovi mogu da očekuju veoma lep period od druge polovine meseca, jer donosi veliku mogućnost ostvarivanja ozbiljne veze sa Ovnom, Škorpijom ili Vodolijom.

zdravlje: U prvoj polovini meseca ćete biti mnogo nervozniji nego ranije. Ipak, reč je o emotivnoj, a ne o organskoj blokadi. Zbog toga Vam savetujem da se više bavite sportom, da meditirate i slično. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


blizanci

Blizanci (21. maj - 20. jun)

posao: Ovo će biti jedan težak mesec za Blizance, a posebno za žene rođene u ovom znaku. Mogući su problemi sa ljubomorom, zavišću, zajedljivošću i slično. Kolege najverovatnije neće hteti da prihvate Vaše ideje i inovacije. Savetujem Vam da se ne ubeđujete i da ne pravite scene, već da pokušate da iznesete konkretne argumente u korist Vaših ideja. Ukoliko ni to ne uspe, savetujem Vam da odustanete od toga. Blizanci koji u svom okruženju imaju blisku osobu u znaku Ovna, Vodolije ili Bika mogu da očekuju bolji finansijski period.

ljubav: Tokom ovog meseca ćete dobiti nekoliko opomena da morate da sredite svoj emotivni život. Nikako da se stabilizujete i da shvatite šta želite od sebe i partnera. Moguće su brojne svađe i rasprave. Nakon što Merkur krene direktnim hodom možete da očekujete razrešenje ljubavne situacije. Slobodni Blizanci bi mogli da ostvare određeni odnos sa Jarcem, Rakom, Vodolijom ili Bikom. Bračni partneri će imati veću dinamiku i bogatiji seksualni život.

zdravlje: Sačuvate psihičku stabilnost, ukoliko tu dođe do poremećaja onda ćete imati problem sa disbalansom hormona. Blizanci koji imaju više od 40 godina mogu imati problem sa venama. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


rak

Rak (21. jun - 22. jul)

posao: Rakovi će posebno da osete uticaj Retrogradnog Merkura, i to posebno na polju karijere. Moguće je da ćete tokom ovog meseca morati da donesete odluke, koje mogu sve da promene iz korena. Planete pokazuju mogućnost ulaska u politiku ili neku humanitarnu organizaciju. April donosi dobar odnos i saradnju sa Rakom, Strelcem ili Bikom. Novac možete da očekujete periodično.

ljubav: Zbog uticaja Marsa i Saturna ovo će biti veoma težak mesec za sve Rakove koji su u braku ili dužoj vezi – mogući su razvod, odvajanje od partnera, promena mesta življenja. Rakovi koji neće znati kako da reaguju mogu da očekuju konačni rasple do kraja meseca. Savetujem Vam da ovo ne gledate traumatično, jer ćete napokon moći da pronađete i upoznate sebe. Slobodni Rakovi će uživati u udvaranju Ovna ili Bika. Savetujem Vam da izbegavate Škorpije, Vodolije ili Blizance, jer nije pametn da birate partnera za strast, već partnera za ozbiljnu vezu koja se zasniva na poverenju.

zdravlje: Venera u Biku je u dobrom aspektu sa Saturnom u Marsu, ali će Vam ipak pomrsiti komčiće. Mogući su problemi sa hormonima, pritiskom. Činjenica je da ste u veoma lošoj kondiciji i da treba ozbiljno da poradite na tome. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


lav

Lav (23. jul - 22. avgust)

posao: Ako želite da sprovedete Vaše ideje u delo, pokušajte da se okružite timom kvalitetnih ljudi. Potrudite se da u timu ima žena, koje su rođene u vatrenim ili zemljanim znacima. Prva polovina meseca je dobra za saradnju sa inostranstvom, dok druga polovina meseca donosi poslove vezane za zemlju, poljoprivredu, nekretnine i investicije. Za mnoge Lavove će posao sa inostranstvom biti jedini način da ostvarite finansijski boljitak.

ljubav: Tokom ovog meseca ćete biti vrlo složni u vezi zajedničkih ciljeva i akcija sa partnerom. Mogući su manji problemi u komunikaciji, ali ništa što ne možete da rešite. U drugoj polovini aprila Sunce će praviti konjunkciju sa Uranom, što će vam doneti promene, nešto novo u odnosu sa partnerom što bi moglo da predstavlja osveženje u vezi. Ako niste spremni na promene, može doći do zahlađenja. Slobodni Lavovi uživaju u udvaranju osobe rođene u znaku Vodolije, iako ta osoba nije pravi izbor. Moguće je da će Vas jedna osoba iz inostranstva posebno zaintrigirati, ali planete ne pokazuju trajniji ljubavni odnos.

zdravlje: Ovaj mesec će obeležiti pozitivna energija i optimističnost. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


devica

Devica (23. avgust - 22. septembar)

posao: Vi ste veoma precizni i profesionalni, a kolege i nadređeni to vide. Zbog toga ste uvek okruženi sigurnim ljudima, sa kojima nikada neće biti neprijatnih i nesigurnih situacija. U drugoj polovini aprila ćete biti oslobođeni Retrogradnog Merkura, te ćete moći da planirate nove projekte, poslovna putovanja i saradnju. Druga polovina meseca donosi novčani priliv. Ukoliko želite da unapredite svoju karijeru, savetujem Vam da sarađujete sa osobom rođenom u znaku Jarca, Device ili Bika.

ljubav: Navikli smo da Device budu veoma konzervativne. E pa to će se promeniti tokom ovog meseca. Mnoge Device će postati pohotne, željne avantura i promena. Savetujem Vam da budete obazrivi, jer postoji šansa da upadnete u mrežu lažne strasti. Druga polovina meseca je povoljna za ostvarivanje normalnog ljubavnog odnosa. ićete neraspoloženi na početku aprila i nećete imati dovoljno vremena niti pažnje da poklonite voljenoj osobi. Kod Devica koje su u vezi ili braku će doći do zahlađenja i nerazumevanja sa partnerom. Moguće je da Vas nešto brine, pa ćete početi da se odaljavate od partnera. Ipak, planete pokazuju da ćete zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Plutonom uspeti da razrešite probleme koje imate i da održite Vašu ljubav.

zdravlje: Retrogradni Merkur donosi hronične tegobe i tegobe koje ste imali ranije. Mogući su problemi sa pritiskom i šećerom u krvi. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


vaga

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

posao: Početak aprila će biti prilično težak za pokretanje poslova, a najviše zbog RxMerkura i kvadrata Saturna i Marsa. Savetujem Vam da za pokretanje posla sačekate povoljniji period. Ako se ipak odlučite na neku promenu na poslovnom planu, pobrinite se da se okružite kvalitetnim saradnicima. Inostranstvo je naglašeno u drugoj polovini meseca, a ovo će biti veoma dobar mesec za sve Vage koje se bave turizmom, saobraćajem i trgovinom. Savetujem Vam da se okružite ljudima rođenim u znaku Jarca, Device, Bika, Riba, Raka i Škorpije.

ljubav: Kvadrat Saturna i Marsa će da Vam omogući da razmislite i donesete neke ključne odluke. Moguće je da ćete odlučiti da se odvojite od partnera i da se posvetite nekom drugom aspektu Vašeg života. Slobodne Vage mogu da očekuju promenu ljubavne situacije u drugoj polovini meseca – planete pokazuju mogućnost uspostavljanja ljubavnog odnosa na nekom putovanju. Moguće je i stupanje u vezu sa osobom koja nije slobodna.

zdravlje: Morate povesti računa o kostima, zubima, skloni ste padovima, povredama. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


skorpija

Škorpija (23. oktobar - 22. novembar)

posao: Skloni ste tome da započinjete i odustajete iznova i iznova. Tokom ovog meseca bi bilo poželjno da donesete konačnu odluku i da zacrtate ciljeve koje želite da ostvarite na poslovnom planu. Zbog uticaja Retrogradnog Merkura ćete morati da poradite na sređivanju papira, rešavanju nekih administrativnih poslova i slično. Ukoliko razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa kraj aprila je idealan period za to. Krajem meseca možete da očekujete i popravljanje finansijske situacije.

ljubav: Tokom aprila biste mogli da imate ozbiljan problem u komunikaciji sa partnerom. Generalno, Škoripje ne vole da pričaju nadaleko i naširoko o tome šta i kako se osećaju, a postoji šansa da će partner to da očekuje od Vas. Iako Škorpije potenciraju strast, tokom ovog meseca će morati da povedu računa i o ostalim aspektima veze. Slobodne Škorpije će biti veoma aktivne tokom ovog meseca, ali im neće biti primarni cilj da pronađu partnera, već da se zabave.

zdravlje: Tokom ovog meseca su moguće infekcije. Obratite pažnju i na bubrege. Unosite više tečnosti. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

posao: Zbog uticaja jakih planeta ( Mars i Saturn) mnogi Strelčevi će biti zatrpani poslom, posebno ako rade u velikoj kompaniji. Što se tiče novca, na njega ćete čekati do kraja aprila. Ako želite da napredujete u poslu obavezno poslušajte savet bliske osobe. Nemojte da budete samoživi, jer Vas to nikuda ne vodi.

ljubav: Zbog jakog uticaja Jupitera Strelčevi uvek traže ozbiljne i pozdane partnere na koje mogu da se oslobode. Zbog toga bi mogle da puknu brojne veze ili brakovi – naime, mnogi Strelčevi će shvatiti da nisu u vezi/braku sa osobom kakvu žele. Isto tako, slobodni Strelčevi će tražiti takvu osobu. Međutim, mnogi će da pogreše u proceni, zbog potrebe da idealizuju partnere.

zdravlje: Mogući su problemi sa malaksalošću i umorom. Savetujem Vam da priuptite sebi kraće putovanje ili odlazak u spa centar. To će Vam pomoći da se opustite. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


jarac

Jarac (22. decembar - 19. januar)

posao: Kada je posao u pitanju, april Vam donosi brojne izazove i novine. Moguće su nove poslovne ponude, prekvalifikacija, novi poslovni izazovi i stresovi. Ovo će biti mesec u kom morate da se dokažete! Već neko vreme ne možete da se “skrpite” sa novcem, a ovaj mesec će Vam doneti mogućnost da radite više poslova, pa ćete samim tim i početi da zarađujete više. Jarčevi koji već neko vreme žele da promene posao, to će i učiniti krajem meseca.

ljubav: Jarčevi koji su u braku ili vezi će morati “da spuste loptu”, jer preterana zahtevnost može da bude pogubna po vezu ili brak. Slobodni Jarčevi mogu da očekuju susret sa Ovnom, Blizancem ili Strelcem, ali bez prevelikih očekivanja, jer kao da niste spremni za nešto trajno i ozbiljno.

zdravlje: Jarac pati od pritiska, manjka kondicije, gojaznosti. Sve može da se reši , ali uz veliki rad i disciplinu, tipično za vaše sazvežđe. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


vodolija

Vodolija (20. januar - 19. februar)

posao: Planete pokazuju da su Vodolije veoma razočarane Blizancima, Rakom ili Škorpijom i da ih to poprilično koči na poslovnom planu. Moguće je da ste ušli u “ćorsokak” i da ste ostali bez konkretnih ideja. Očekuje Vas bolji poslovni period nakon 12. aprila. Ovo je dobar mesec za rešavanje papirologije i propusta iz prošlosti.

ljubav: Vodolije je moguće opisati rečenicom “Meni treba drugi da prilaze”, što je prilično pogubno, posebno za muške Vodolije.Savetujem Vam da budete opušteni, jer ćete tako najbolje i najsigurnije osvojiti pravu osobu za sebe. Vodolije koje su u vezi ili braku će početi da obraćaju više pažnje na partnerove želje i potrebe. Mogući su razgovori o zajedničkoj budućnosti.

zdravlje: Mogući su problemi sa nervozom i povišenim krvnim pritiskom. Povedite računa o količini hrane i vode koju unosite. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

posao: Generalno, april je veoma povoljan za sve Ribe. Ipak, ovaj će biti nešto drugačiji, prevashodno zbog Retrogradnog Merkura, koji će Vas primorati da rešite stvari koje niste ranije rešili. Napredovanje na poslu mogu da očekuju Ribe koje rade u javnom sektoru, dok će Ribe u privatnom sektoru imati više obaveza i zadataka, te je moguće da će se preforsirati. Polovina meseca je povoljna za odlazak u inostranstvo. Saradnja sa zemljanim znakovima je veoma važan faktor u svemu, posebno sa Jarcem koji trpi jače aspekte Saturna i Marsa.

ljubav: Ribe će u prvoj polovini meseca razmišljati o bivšim ljubavima, a moguća je i jedna teška situacija koja će Vas vratiti u realnost. Ribe koje se neće baviti prošlim životima će pokušati da ostvare prisniji odnos sa osobom koja im se dopada, ali planete pokazuju da to neće proći “glatko”. Ribe koje su u vezi ili braku će takođe imati problem sa prošlošću – moguć je povratak osobe koja Vam je mnogo značila, a to će uticati loše na Vašu vezu ili brak.

zdravlje: Stres i nervoza će izazvati brojne psiho-fizičke probleme. Savetujem Vam da počnete da se bavite sportom ili nečim što će Vam pomoći da se oslobodite stresa. Ako imate konkretno pitanje za nas pozovite nas na broj 0906/400-058 ili nam pošaljite sms poruku – ukucajte GAST datum,vreme i mesto rođenja i pitanje za astrologa i to pošaljite na broj 1298. Naš astro-tarot centar je otvoren 24/7 samo zbog Vas. Poslušajte planete i promenite svoj život na bolje već danas!


Izvor: