Dženifer Lopez i Mark Entoni: Saradnja posle razvoda

Dženifer Lopez i Mark Entoni: Saradnja posle razvoda

Autor: | 14/01/2012

0

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen kolega Mark Entoni udružili su se da bi promovisali njihov novi projekat. Njih dvoje su se razveli prošlog leta, a danas su se pojavili zajedno u javnosti da bi promovisali muzički projekat na kome sarađuju. Entoni se potrudio da pomogne Lopezovoj tako što joj je pomogao da se popne uz tri stepenice do bine. Bivši ljubavni par je na konferenciji za medije odgovorio na svega dva pitanja, a pre napuštanja sale, Lopezova je rekla da njih dvoje "uživaju radeći zajedno".
Lopezova i Entoni putuju Severnom i Južnom Amerikom tražeći talente koji će otputovati u Sjedinjene Američke Države i učestvovati u pevačkom šou "Q'Viva! The Chosen" čija je premijera zakazana za 28. januar.

Lopezova, koja je sudija u američkoj verziji Idola, rekla je da će rado učestvovati i u drugoj sezoni emisija, ako prva bude uspešna. Mark Entoni je istakao da je zabluda da je "Q'Viva! The Chosen" šou u kome će samo biti traženi talenti.
- Mi nismo sudije, mi smo producenti šoua. Mi sastavljamo program koji ide uživo i dokumentujemo proces - rekao je Entoni.
Konferencija za novinare kasnila je 30 minuta, bila su dozvoljena samo dva pitanja, a jedan reporter je bio ućutkan kada je zahtevao da se novinarima dozvoli postavljanje još pitanja. Par se rastao u julu prošle godine posle sedam godina braka i to je bio treći razvod Dženifer Lopez, a Entonijev drugi. Njih dvoje imaju trogodišnje blizance Maksa i Emu. Lopezova se zabavlja  plesačem Kasperom Smartom (24), a Entoni je viđen u javnosti sa novom devojkom, venecuelanskim modelom Šenon De Limom.

Izvor: Beta

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin