Željko Samardžić: Mojoj ženi se dogodilo da jednom u životu “promeni” čoveka

Povezane vesti

Željko Samardžić je pustio bradu i brkove, a počeo je da nosi i naočare za vid, ovu veliku transformaciju mnogi su komentarisali na društvenim mrežama.

– Ja sam prilično hrabar čovek i veliki profesionalac, znam da su u ovom poslu promene dobrodošle. Pomislio sam da sam možda dosadio publici kada je reč o imidžu, a budući da moji fanovi dugo čekaju novi album, odlučio sam da ih iznenadim – kaže Željko i otkriva kako je došlo do promene imidža.

– Sve se dogodilo kada sam sa mojim kumom i menadžerom otišao kod stliste i on mi je osmislio novi izgled. Naravno, tu je i promena kada je reč o oblačenju, a za to je zadužena Ivana Rabrenović. Iskreno, baš sam zadovoljan kako je sve ispalo – otkiva pevač, koji ne krije da se njegovom novom izgledu najviše obradovala njegova supruga Maja.

– Žena kada me je videla, bila je mnogo iznenađena, eto i njoj se dogodilo da jednom u životu “promeni” čoveka – kaže Željko, koji se „nada” da će za novogodišnje praznike biti angažovan ni manje ni više nego kao Deda Mraz.

Pevač je otkrio i svoje planove za narednu godinu.

– Spremam koncert u „Kombank areni“, ali neće biti tradicionalno osmog marta, već krajem marta. Promenio sam odnos prema Danu žena i shvatio sam da treba da poslušam Đorđa Balaševića, koji je jednom prilikom rekao da svaki dan treba da bude praznik nežnijeg pola – zaključio je on.

Ostale vesti iz rubrike