Željko Joksimović priredio vrhunski spektakl pred prepunom Letnjom pozornicom u Nišu

Povezane vesti

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, pred prepunom Letnjom pozornicom na Tvrđavi u Nišu priredio je spektakl za pamćenje, a nekoliko hiljada ljudi je sa oduševljenjem ispratilo koncert i pozvalo Željka da uskoro ponovo poseti grad na Nišavi.

Sjajna energija osetila se od prvog momenta kada se Željko pojavio na sceni, a nakon gromoglasnog aplauza krenuli su da se ređaju pesme poput Drska ženo plava, Telo vreteno, Zaboravljaš, Nije ljubav stvar, Ima u tom što me nećeš, Ljubavi, i mnogi drugi. Vrhunac aplauza i dobre atmosfere dogodio se uz taktove najnovijih pesama Ponelo me i Milimetar, a muziku je pratila vrhunska produkcija, kao i na svim nastupima našeg muzičara.

„Hvala Nišlijama na neverovatnoj atmosferi. Za jednog muzičara poseban je osećaj kada izađe na binu, da sve od sebe, pokaže emociju i energiju, i na kraju dobije ovakvu reakciju publike. Mislim da smo priredili sjajno veče. Drago mi je što su svi bili na nogama od samog početka i zajedno sa mnom pevali. Nadam se da ću uskoro ponovo doći u Niš, jer je publika to zaslužila“, rekao je Joksimović.

Koncert u Nišu predstavljao je izvanrednu uvertiru u novi spektakl, koji je na programu sutra, u ponedeljak 25. juna od 20:30 časova na stadionu Tašmajdan.

„Bio sam tužan što smo zbog lošeg vremena morali da odložimo koncert u Beogradu, ali nismo smeli da dovedemo u pitanje bezbednost publike, a ni članova benda. Zato sada obećavam još bolji provod. Spremite se za fenomenalnu žurku, ovog puta ništa nam neće pokvariti druženje“, ističe Željko.

Sve kupljene karte za koncert 16. juna važe i za novi datum, odnosno za 25. jun. Oni kojima novi termin ne odgovara karte mogu vratiti na prodajno mesto gde su kupljene i dobiti povraćaj novca.

Ostale vesti iz rubrike