Zdravko Čolić nam za Dan zaljubljenih poklanja spot za pesmu “Kuća puna naroda” (video)

Povezane vesti

Zdravko Čolić obradovao je svoju publiku novim spotom “Kuća puna naroda”, koji je premijerno pušten danas, 14.februara, za Dan zaljubljenih.

Spot jednostavne, romantične forme, sniman je u Dubrovniku i zamisljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi, mesta lazne emotivne iluzije. Svojim glasom on zeli dotaci ljude, ispricati pricu o predivnoj lazi.Finalizirajuci pricu, hrleci ka njemu, stotine ljudi mu se prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružuje na plaži.

Tekst pesme napisao je Zlatan Stipišić Džiboni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

– Ova pesma, za koju je tekst napisao Džiboni, a koja je naša prva saradnja, asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pesme kaže: Živote moj, podari mi glas, pesmama da zagrlim vas – rekao je Čolić.

Glavnu ulogu reditelj Aleksandar Kerekeš je poverio Tijani Šarenac, iskusnom modelu sa velikim međunarodnim iskustvom.

– Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući sjajnoj ekipi Dubrovačkih letnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku – izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

U pitanju  je pesma koja je treća ekranizacija sa najnovijeg albuma “malo sreće”, regionalnog izdanja dve najveće izdavačke kuce PGP RTS i CROATIA RECORDS.

Ostale vesti iz rubrike