Vujadin Savić je sjajan suprug: Meni imponuje kada Mirki prilaze muškarci, znači da vredi i da je lepa!

Povezane vesti

Fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljević imaju troje dece, a Vujadin otkriva da će ih verovatno imati još, i priznaje da nije ljubomoran kada drugi muškarci prilaze Mirki.

Vujadin priznaje da mu je porodica najvažnija stvar u životu, kao i fudbal.

– Na prvom mestu su mi stvarno porodica i fudbal. Nekada porodica trpi zbog fudbala jer od toga živimo, mislim da je trenutno to broj jedan, iako je porodica iznad svega. Što se tiče kafana, kada pobedimo znamo da izađemo. Ljudi mene stvarno ne poznaju dovoljno. Znaju me kad dođem na letnju ili zimsku pauzu, pa me slikaju zbog Mirke, oca, majke… Oni ne prate moju karijeru u najboljem svetlu, jer sam posvećen fudbalu. Nisam neko ko izlazi svako veče, ali volim da izađem – kaže Savić za Telegraf i dodaje da nije ljubomoran kada drugi muškarci prilaze njegovoj supruzi.

– Pa nema razloga da bude ljubomorna. Naravno da mi prilaze devojke, i to mi imponuje, kao što i njoj imponuje što joj prilaze muškarci. I meni to imponuje, znači da vredi i da je lepa devojka. Ja joj ne dajem povoda da bude ljubomorna, ne daje ni ona meni. Super funkcionišemo – objašnjava Vujadin.

Budući da internetom odavno kruži šala da Mirka koristi zaštittu, samo kada šalje SMS poruke, Savić kroz smeh to ovako komentariše.

– To je jedna od mojih šala koje sam ubacio, da stavljam zaštitu kada šaljem poruke! (smeh) Jako brzo smo dobili troje dece, i verujem da ćemo proširiti porodicu još više – rekao je Vujadin i potom otkrio koliko dece planiraju da imaju.

– Nemamo granicu. Verujem da ćemo imati četvrto dete, a sada da li ćemo to proširiti i posle toga, videćemo… (smeh) – poručio je Savić.

Ostale vesti iz rubrike