Verica Rakočević: Moj muž je poseban jer je dopreo do lepote moje duše

Povezane vesti

Već pune četiri godine Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u ljubavi bez predrasuda, i 35 godina, koliko je modna kreatorka starija od svog supruga, im ne kvari sreću.


Ipak, upravo zbog razlike u godinama njihova ljubav je česta tema čaršijskih priča, a nedavno je i jedna Veričina fotografija napravila pravu pometnju. Naime, Veljko je sa ponosom pokazao kako ona izgleda u bikiniju, a usledilo je mnoštvo pozitivnih ali i negativnih komentara.

Poznata dizajnerka je osetila potrebu da objasni zašto nema problem da nosi bikini i čime je, zapravo osvojila supruga.

-Imam 69 godina, troje dece i tri unuka, nosim bikini i nosiću ga i u devedesetoj ako doživim. Imam bore (manje nego što bi trebalo) koža mi je bolja nego što bi trebalo, imam celulit onoliko koliko je normalno za mnogo manje godina i imam veliku zahvalnost Bogu na svemu što mi je dao i lepo i ružno. Samo glupa žena može da misli da posle pedesete izgleda kao devojka, a pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacima koje nose godine nalazeći kompenzaciju u iskustvu i pameti koje nose iste.

-Moj muž se nije zaljubio u moju svežinu i lepotu u ovim godinama, ali je toliko zreo da je dopreo do lepote duše što može mali broj muškaraca, zato je poseban.. Poenta ove slike nije pokazati svoju ženu kao bombu (jer ona to i nije) nego, volim moju ženu i tačka.

-Volim vas sve, i one koji me hvale i one koji su svoje prostačke komentare obrisali jer ih je sramota od vas pametnih.Samo ljubav će promeniti planetu, pogotovu Srbiju, zapamtite to.”, napisala je Verica Rakočević.

Ostale vesti iz rubrike