Velika tuga u životu Ane Sević: Njegov odlazak ostavio je prazninu i bol

Povezane vesti

Ukoliko ste malo bolje oslušnuli i prepoznali emocije sa kojima Ana Sević govori o svojim najbližima, sigurno ste primetili da postoji i jedan komadić te priče koji već dugo nedostaje.

Ana Sević i Darko Lazić: Osnova našeg poverenja je prijateljstvo i odsustvo tabu tema

Popularna pevačica Ana Sević imala je naizgled bezbrižno detinjstvo. Još kao devojčica radovala se javnim nastupima, a njena porodica uvek je bila tu da joj pruži najveću podršku. Međutim, svakako je znala da put do zvezda nije ni malo lak, piše Pulsonline.

Kada se preselila u prestonicu naše zemlje iz Užica zato je i pokušala da se pronađe u nekim drugim profesijama (uspešno – radila je neko vreme u jednoj privatnoj firmi).

Darko Lazić: Smršaću ako mi Ana pripreti da će me ostaviti

Na estradnoij sceni našla se 2010. godine u takmičenju “Zvezde Granda”. Iduće sezone isto takmičenje je i vodila. 2013. godine započela je romansu sa Darkom Lazićem, te mu se iste godine zaklela i na večnu ljubav, a godinu dana kasnije  par dobio je ćerkicu Lorenu.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on


Mama Danijela, baka Slobodanka i deda Jezda (od kojih je nasledila i muzički talenat) uvek su bili kraj nje, da je podrže i daju vetar u leđa kada to treba. O njima uvek je govorila veoma emotivno, ali o jednom čoveku nikada nije. Ana je, naime, odrasla bez oca, te je on jedina osoba o kojoj ona i ne govori u javnosti.

On nije bio uz nju dok je odrastala, što je velika praznina i tuga u životu svakoga kome se to dogodi i što je sasvim sigurno i na nju ostavilo veliki trag.

Ostale vesti iz rubrike