Šuška se: Mirka i Vujadin očekuju prinovu?

Povezane vesti

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su već osam godina i ponosni su roditelji troje mališana dvojice sinova Andreja i Mihajla i ćerke Adrijane.

Kako se priča po krugovima koji su bliski paru, ova petočlana porodica možda će dobiti još jednog člana.

– Njih dvoje svakako nisu hteli da se zaustave na broju tri i već neko vreme priželjkuju četvrto dete. Već mesecima intenzivno rade na tome, a Mirka se pre neki dan poverila Vujadinu i svojima da se poslednjih dana oseća kao da je opet u drugom stanju i da bi lako moglo da se desi da je i četvrto na putu – ispričao je za Blic izvor blizak paru.

Mirka Vasiljević je pronašla i sistem za lakše uspavljivanje dece (video)

Mirka je otkrila novinarima kako se nada da će uskoro primati čestitke:

– Ne znam od koga ste čuli te informacije, ali pozdravite puno ljude koji šire te lepe vesti. Zasada smo još na broju tri. Tu smo i Vujadin i ja, i to je pet. Ali svaki mesec može da donese nešto novo. Tako da šta donose februar, mart ili april može samo vreme da pokaže.

Generalno ne bežim od većeg broja dece. Volim veliku porodicu, što sam i pokazala do sada. Ali zasada smo još na ovom broju. Mogu ja da želim nešto kolko god da hoću, ali mnogo stvari tu treba da se poklopi. Kao što je bio slučaj i do sada. Ali, čujemo se još. I nadam se da će uskoro biti prilike da nam čestitate – otkrila je Mirka za Blic.

Ostale vesti iz rubrike