Sandra Meljničenko: Intimna proslava 40. rođendana

Povezane vesti

Bivša modelsica, sada supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, danas slavi 40. rođendan.

Sandra Meljničenko će ovaj rođendan provesti mirnije nego inače. Ranije joj je suprug priređivao lude žurke na njihovoj jahti, pa joj je tako za proslavu 30. rođendana pevala ni manje ni više nego Dženifer Lopez, kojoj je za to plaćeno dva miliona dolara.

Sandra Meljničenko će uoči jubilarnog četrdesetog rođendana drugi put postati majka

A post shared by Frol Burimskiy (@frolburimskiy) on

S obzirom na to da se pre nepunih mesec dana porodila, ove godine velika žurka će izostati. Sandra će sa suprugom Andrejem, ćerkom Tarom i novorođenim sinom rođendan provesti na njihovoj raskošnoj jahti, koja se trenutno nalazi u blizini Italije.

Sandra Meljničenko: Imperija van rodne zemlje

Među prvima Sandri je rođendan čestitala njena dobra prijateljica Nina Badrić, jedna od malobrojnih osoba sa naših prostora sa kojima je bivša modelsica u kontaktu.

Hrvatska pevačica na Instagramu je objavila njihovu zajedničku fotografiju sa egzotičnog odmora uz dirljivu poruku.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

– Srećan rođendan mojoj prelepoj Sandri. Nastavi da se smeješ i zauvek nastavi da sijaš. Za tebe samo ljubav – napisala je Nina.

Nina Badrić o svojoj prijateljici Sandri Meljničenko: Ona je jedina osoba koju poznajem a da ima predivan život

Kako je magazin “Hello” već pisao jedan od najbogatijih ljudi na svetu rođenje sina proslavio je sa Sandrinim rođenim bratom Milanom, i sa nekolicinom najbližih drugova.

I kada je u maju 2012. rodila ćerku Taru, novopečeni roditelji ime su smišljali sedam dana, pa tako i sada još uvek razmišljaju koje će ime dati sinu. Nakon porođaja, Sandra je iz bolnice otišla u njihovu raskošnu rezidenciju u susetnom gradu Antibu, gde su je dočekali suprug i ćerka.

Hellomagazin.rsHellomagazin/BlicGuliver/Getty, Instagram

Ostale vesti iz rubrike