Razlog vredan poštovanja: Ela Dvornik otkrila zašto je ćerki dala neobično ime Bali Di

Povezane vesti

Ela Dvornik je sve zaintrigirala neobičnim imenom koje je dala svojoj devojčici koju je rodila u noći s nedelje na ponedeljak. Njeni obožavaoci ispitivali su je šta znači ime Bali Di (Balie Dee), pa im je Ela dala i objašnjenje.

– Balie se čita Bali. Ime je dobila po ostrvu Bali u Indoneziji gde smo Čarls i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači vojnik. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželeo želju. Dee označava zvuk imena mog tate Dina i Čarlsove mame Dirdri… Tako da ih uvek ima sa sobom i kad ih nema. Slovo e smo dodali na kraju Bali, čisto da bude drugačije – napisala je Ela na Fejsbuku.

Ela i Bali su već počele da dobiaju poklone, a mama se zahvalila svima koji su njoj i Bali poželeli sve najlepše:

– Ima li ista lepše nego kad posle više od nedelju dana provedenih u bolničkom krevetu počneš da primaš telegrame i znakove pažnje od ljudi koji misle na tebe, a koje čak i ne poznaješ. Hvala na divnom iznenađenju i što svojom uslugom veselite sve mame prikovane za krevet i hvala svima koji su poslali telegrame i cveće baš ste me razveselili – poručila je Ela.

Baka Danijela na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj drži unuku, te je svoja osećanja objasnila citiranjem stihova pesme “Notturno” Tina Ujevića:

– Noćas se moje čelo žari, noćas se moje veđe pote; i moje misli san ozari, umreću noćas od lepote!

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Danijela je bila sa Elom u bolnici dok se nije porodila, a ti momenti su je raznežili, jer, bilo bi lepo da je i Dino mogao da upozna svoju unuku…

– Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima šta bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, verovatno bi u bolnici bio šou! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan “dida” – mapisala je Danijela.

Ostale vesti iz rubrike