Rada Manojlović: Hvala Bogu pa sam se živa izvukla iz nevremena!

Povezane vesti

Pevačica Rada Manojlović nedavno je bila prinuđena da otkaže nastup u Cirihu i to zbog situacije koja je preplašila.

Naime, pevačica je na nastup krenula iz Minhena i zbog toga se našla u centru stravičnog nevremena i snežne mećave koja je u subotu paralisala Nemačku. Radu je ovo potreslo, kroz glavu su joj prolazile razne teške stvari.

– Bilo je strašno! U svom životu nisam videla takav sneg i toliko snažan vetar koji je nosio sve pred sobom. Satima smo bili u kolima, prst pred okom nismo videli. Plašila sam se da ćemo ostati bez goriva i da ćemo se smrznuti. Hvala Bogu pa sam se živa izvukla iz nevremena – rekla je Rada i dodala da je zbog nevremena otkazan let na relaciji Minhen – Cirih, zbog čega je iznajmila automobil kako bi došla na unapred zakazano druženje sa publikom. Međutim, nije joj se dalo.

– U celoj Evropi vlada haos zbog vremenskih neprilika, mnogo letova je otkazano. I mene je na aerodromu u Nemačkoj zatekla ista situacija. Iznajmili smo auto i krenuli put Švajcarske, ali opet džaba. Snežna mećava nas je sprečila u tome. Prvi put u karijeri se zbog više sile nisam pojavila na nastupu. Osećam se užasno. Izvinjavam se svima koji su u subotu došli u klub u Cirihu, kao i vlasnicima koji su pokušavali da nađu način da se iz zavejanog Minhena nekako izvučemo i stignemo na koncert. Ipak, priroda je bila jača od nas – zaključila je Manojlovićeva.

Ostale vesti iz rubrike