Porodica ispred karijere: Dragana Mirković otkazala poslovne obaveze zbog suprugove operacije

Povezane vesti

Folk zvezda Dragana Mirković naredne tri nedelje povući će se iz javnosti i to iz opravdanog razloga – da bi bila uz svog supruga Tonija koji će u narednih nekoliko dana imati hiruršku intervenciju na krvnim sudovima.

– Tonijeva operacija zakazana je u Beču na jednoj od najboljih evropskih klinika, a Dragana je odlučila da sve vreme pre i posle zahvata bude dvadeset četiri sata uz svog supruga.

Svi koji ih poznaju, znaju da su Dragana i Toni izuzetno vezani, gotovo nikada se ne razdvajaju, te je bilo i očekivano da u ovakvoj situaciji stavi sve obaveze po strani i posveti se njegovom što bržem oporavku – rekao je izvor blizak pevačici, a ovu informaciju potvrdila je i sama Dragana.

Ovako je izgledala Dragana Mirković kada je pre 17 godina predala srce Toniju

– Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju decu u sledećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja “Pinkovih zvezda” kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali biće vremena da se sve to nadoknadi.

Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumevanju, uvereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu – rekla je Dragana koja će prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani “Mejdan”, za koji vlada toliko ogromno interesovanja da je već tokom prvih sedam dana prodato više od polovine predviđenih ulaznica.

Ostale vesti iz rubrike