Porodica ispred karijere: Dragana Mirković otkazala poslovne obaveze zbog suprugove operacije

Povezane vesti

Folk zvezda Dragana Mirković naredne tri nedelje povući će se iz javnosti i to iz opravdanog razloga – da bi bila uz svog supruga Tonija koji će u narednih nekoliko dana imati hiruršku intervenciju na krvnim sudovima.

– Tonijeva operacija zakazana je u Beču na jednoj od najboljih evropskih klinika, a Dragana je odlučila da sve vreme pre i posle zahvata bude dvadeset četiri sata uz svog supruga.

Svi koji ih poznaju, znaju da su Dragana i Toni izuzetno vezani, gotovo nikada se ne razdvajaju, te je bilo i očekivano da u ovakvoj situaciji stavi sve obaveze po strani i posveti se njegovom što bržem oporavku – rekao je izvor blizak pevačici, a ovu informaciju potvrdila je i sama Dragana.

Ovako je izgledala Dragana Mirković kada je pre 17 godina predala srce Toniju

– Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju decu u sledećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja “Pinkovih zvezda” kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali biće vremena da se sve to nadoknadi.

Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumevanju, uvereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu – rekla je Dragana koja će prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani “Mejdan”, za koji vlada toliko ogromno interesovanja da je već tokom prvih sedam dana prodato više od polovine predviđenih ulaznica.

Ostale vesti iz rubrike

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.