Ovako je izgledala Dragana Mirković kada je pre 17 godina predala srce Toniju

Povezane vesti

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica na ovim prostorima, a osim što ima bogatu karijeru, uz nju je i njena porodica – ćerka Manuela, sin Marko i suprug Toni Bijelić.

Iako o svom privatnom životu ne voli da govori, Dragana je nedavno gostujući u emisiji “Amidži šou” otkrila detalje sa Tonijevog i njenog venčanja.

– Nije da sam ja krila nešto, jer ja sam od svoje 15. godine sve delila sa svojom publikom. I sad kad je došlo vreme tog venčanja i udaje, moj Toni je prilično povučen čovek, pa čak negde i stidljiv, koji je naučio na neki drugi vid eksponiranja. I onda zbog svega toga, a i malo da bih na početku braka sačuvala to nešto privatno, ja samo ništa nisam rekla na tu temu, a ništa nisam sakrila – rekla je Dragana tada, a onda otkrila da njeno svadbeno veselje u Beču tog 28. septembra 2000. godine nije bilo potpuno.

Dragana Mirković: Umesto slavlja, uz zebnju i suze za Dan zaljubljenih

– Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im nabavim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, nabavim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno – ispričala je popularna pevačica.

Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija sa njihovog venčanja, na kojoj se jasno vidi koliko su Dragana i Toni zaljubljeni.

A post shared by @foto.nostalgija on

Ova fotografija izazvala je oduševljenje njenih fanova, a mnogi su komentarisali kako Draganu vole upravo zbog toga što svoju karijeru nije gradila na skandalima i isticanju privatnog života.

Dragana Mirković: Dete sam Jugoslavije, gde je postojalo određeno vaspitanje

Ostale vesti iz rubrike