Nikolija Jovanović o roditeljstvu i braku: Mislim da smo kul roditelji, a papir nije preduslov za dobar odnos dvoje ljudi

Povezane vesti

Nikolija Jovanović, koja je prošle godine na jesen na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Rea, ispričala je kakvi su kao roditelji ona i njen dečko Relja Popović, ali i šta misli o zvaničnom braku.

– Mislim da smo kul roditelji, nismo strogi jer je Rea još uvek mala i nema poente da sada glumimo strogoću, ali polako postavljamo granice do kojih sme da ide. S druge strane, te granice kod baka Vesne ne postoje. Kod nje, nažalost, sve može – kroz osmeh otkriva Jovanovićeva, koja se ubrzo posle porođaja vratila na muzičku scenu.

Iako žive zajedno, Nikolija i Relja se još uvek nisu venčali.

– Taj papir nam ništa ne znači i nije prioritet, ali ni preduslov za dobar odnos dvoje ljudi – otkrila je ona za Pulsonline.

Foto Žarko Radovančev

Ćerku Vesne Zmijanac možemo da vidimo po TV emisijama, dok vikendom obično nastupa, te su je zbog toga mnogi okarakterisali kao lošu i nedovoljno posvećenu majku, ali ona ne haje za te priče.

– Daleko od toga da je odluka o povratku na posao bila laka, ali ne mislim da Rea mnogo trpi jer je ovaj posao fleksibilan. Moje današnje obaveze trajale su ukupno sat i po vremena, dok neke majke moraju da budu po osam sati u kancelariji ili na nekom drugom radnom mestu. Pritom, mi radimo samo vikendom, a kod kuće smo preko cele nedelje. Posao muzičara zahvalan je u tom smislu, ali nemamo taj komfor da se povučemo na duže jer nisam sigurna šta bi nas sačekalo kada se vratimo – podelila je svoje gledište na ovu temu za “Story” Jovanovićeva.

Ostale vesti iz rubrike