Neverovatni Zlatan Ibrahimović: Ja sam kao Indijana Džons za trofeje! (video)

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović rekao je da se oseća kao filmski junak Indijana Džons, posle pobede njegove ekipe protiv Sent Etjena u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa, ali i trofeja koje je osvojio tokom karijere.

Ibrahimović je letos došao u Junajted i na početku sezone osvojio je Komjuniti Šild. On je rekao da mu je cilj da osvaja trofeje.

Zlatan je proglašen i za igrača meseca

 

– Svaki trofej za mene je neverovatan, gde god da sam igrao osvajao sam trofeje, pa ako bih i ovde nešto osvojio bio bih super srećan. Ljudi koji me poznaju znaju da sam igrao u mnogim klubovima i da uvek dajem sve od sebe. Gde god da sam igrao osvajao sam trofeje. Ja sam kao Indijana Džons – rekao je Ibrahimović, preneli su britanski mediji, piše KurirSport.

 

Inače, za one koji ne znaju, Zlatan je u vezi (ali ne i u braku) sa lepom Helenom Seger, jednom od najlepših žena fudbalera, sa kojm ima dva sina Maksimilijana i Vinsenta.

Par se pre više od deset godina upoznao, a Zlatan je imao tada 21. a lepa Helena 31. godinu… Ako ste pomislili da je Helena ta koja želi da se uda, a Zlatan taj koji to nikako neće, pogrešili ste!

Nezvanična gospođa Ibrahimović tvrdi da je samostalna i da joj ovakva veza odgovara, jer sa Zlatanom nije zbog para (verujemo da ni lepota nije presudna) već zbog nekih, sasvim drugih, i po nju, mnogo važnijih stvari.

A šta je još otkrila lepa supruga zgodnog Ibrahimovića možete pročitati klikom na ovaj link!

Supruga Zlatana Ibrahimovića ne želi venčanje i prezire šoping

Ostale vesti iz rubrike