Nataša Bekvalac: Odrasla sam u strašno patrijahalnoj porodici

Povezane vesti

Poznata pevačica Nataša Bekvalac je nedavno obradovala domaću javnost vešću da će se drugi put ostvariti kao majka.

Kako je ispunjena njena želja da dobije još jednu ćerku, Nataša oseća veliko olakšanje jer je, kako sama kaže, navikla da je okružena devojčicama, jer joj je Hanino odrastanje predstavljalo najlepši period u njenom životu.

Danilo Ikodinović: Nataša i ja smo raskinuli i crkveni brak, osim Hane, nemam nikakve veze sa njom

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Ja sam odrasla u strašno patrijahalnoj porodici. I dan danas ne smem da kažem neke stvari pred majkom, a ne daj Bože da opsujem. Znam da to ljudi ne mogu da povežu sa mnom jer sam ja uvek bila jako slobodna. Ali znajući kakve roditelje imam, a naročito kakav je bio otac, koji je bio prestrog, a umeo je ponekad i da bude grub prema nama, moja sestra kaže da oni nisu bili takvi mi danas ne bismo bile ovakve i ja se slažem sa tim. Ali to je kod osobe kao što sam ja stvaralo neke čepove i nisam mogla sve da kažem niti sve da pitam. Prosto sam znala da ako je pitam određene stvari da će mi ona odgovoriti: “Kako te nije sramota?” – ispričala je jednom prilikom Nataša u emisiji “Iz profila”, dodajući da je to umnogome odredilo njen odnos prema Hani.

Stiže devojčica: Presrećna Nataša Bekvalac saopštila radosnu vest na originalan način (video)

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

– Ja sam drugačija prema Hani. Ne postoji ništa što je sramota i ne postoji ništa što je sramota pitati. Svako je radio najbolje što je mogao i davao  svoj maksimum. Moja mama je odrastala u još patrijahalnijoj porodici, gde se mnogo manje pričalo o svemu i ona je izašla u fenomenalnu osobu iz kakve je zatvorene porodice izašla – navela je Nataša,

Ostale vesti iz rubrike