Mirka Vasiljević: Udala sam se rano i propustila druženja i odlaske na more sa prijateljicama

Povezane vesti

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić su zajedno više od devet godina i imaju troje dece Andreju, Adrijanu i Mihajla. Mirka se veoma mlada odlučila na zajednicu sa Vujadinom, odmah nakon završene srednje škole. Dok su njene drugarice putovale i nizale uloge ona je krenula putem majčinstva.


– Udala sam se veoma rano sa svega 19. godina za Vujadina. Period druženja i odlazaka na more sa prijateljicama sam propustila. Putovanja na koja sam išla do udaje su bila isključivo sa porodicom i Kulturno umentničkim društvom u sklopu folklora čiji sam član bila od sedme godine. – rekla je Mirka i dodala da su joj ta putovanja donela brojna prijateljstva.

Na tim putovanjima, koja se nazivaju turneje, upoznala sam druge države, njihov folklor i ljude koji žive tamo. Odlazili smo na turneje u Meksiko, Tajvan i ostajali tamo po mesec dana. Kada se sve sabere folklor nije bio samo igranje, pevanje i sviranje u orkestru. To su putovanja koja se ne zaboravljaju, prijateljstva koja ostaju za ceo život, simpatije i najvažnije od svega – životno iskustvo i najdraže uspomene – kaže Mirka Vasilljević.

Ostale vesti iz rubrike