Milan Stanković o odrastanju bez oca: Sve nedostake i loša iskustva pretvorio sam u nešto lepo

Povezane vesti

Pevač Milan Stanković rano je ostao bez oca. Odrastao je uz majku i sestru, a sve duguje kako kaže porodici. Ona mu je uvek bila podstrek i davala mu vetar u leđa da uspe.

Na pitanje koliko je na njega uticalo to što je odrastao uz samohranu majku Milan Stnaković je odgovorio:

– Logično je da sam živeo lošije nego većina mojih vršnjaka. Takvo odrastanje je surovije, a o posledicama koje iz toga prositču, možda može neko stručniji od mene da govori. Zapravi, sve nedostake i loša iskustva sublimirao sam i pretvorio u nešto lepo.

Prema njegovim rečima bilo je situacija kada se susretao sa negativnim stvarima zbog toga što je rano ostao bez oca.

Milan Stanković: Treba mi zrela žena, koja će shvatiti moje potrebe i neće me smarati zbog gluposti


– Bilo je trauma i negativnih iskustava koja su mi pomogla da ranije shvatim prirodu ljudi i sve njene nesavršenosti. Danas iz takvih lekcija razvijam svest, samilosti i ono Hristovao “Oprosti im Bože, ne znaju šta čine-
rekao je Stanković za “Stori”.

Milan dodaje da šta te ne ubije, to te ojača, bar je tako bilo u kako ističe u njegovom slučaju.

– Preživeo sam svašta, pa i vršničko zlostavljanje. Nijedno dete ovog sveta ne zaslužuje iživljavanje svojih ispisnika i vrlo sam tužan kada u novinama pročitam kroz šta oni prolaze. Žao mi je što je naš društveni sistem upropašćen, ali ne gubim nadanu da će doći dan kada će roditelji, kao nekada, na pravi način vaspitavati svoju decu pa će sve ređe moći da se kaže kako je čovek čoveku vuk- iskren je on.

Ostale vesti iz rubrike