Jelisaveta Orašanin u novom broju magazina “Hello”: Ambiciozna sam, ali nisam spremna da žrtvujem porodicu

Povezane vesti

Medijski uragan, koji je zbog ljubavi sa Milošem Teodosićem proteklih nekoliko meseci tutnjao kroz njen život, glumica Jelisaveta Orašanin preživela je na nogama, staloženo i mirno, sa širokim osmehom na licu, ali bez komentara za javnost. Ljubazno odbijajući da odgovara na novinarska pitanja koja su se doticala privatnosti, ostala je dosledna stavu da govori isključivo o profesionalnim angažmanima, u pozorištu, na filmu i u televizijskim serijama. Često se među njima nađu i kampanje poznatih brendova, kao i domaćih kreatora kojima je, zbog vitkog manekenskog stasa, jedan od omiljenih modela. Da li sebe smatra ambicioznom osobom i koliku je žrtvu spremna da podnese zarad uspeha u poslu otkrila je u razgovoru za magazin “Hello!”.

– Ambiciozna sam, a to je i neophodno na putu do uspeha. Jedino nisam spremna da žrtvujem porodicu.

Kada maštate o trenutku najvećeg uspeha u karijeri, kako ga zamišljate? Sanjate li velike snove ili ste skromni u željama?

– Mašta je sastavni deo mog posla. Sanjam svašta. Smatram da na svakoj želji treba raditi uporno i neumorno, jer je u tom slučaju svaki cilj ostvariv. Nisam skromna u profesionalnim željama, u svim ostalim jesam.

 

Odajete utisak srećne i zadovoljne žene, spremne na velike stvari. Osećate li da je ovo vaših “pet minuta”?

– Jesam, veoma sam srećna i zadovoljna. Kako će se stvari dalje odvijati to ćemo videti.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Hello” koji je u prodaji do 28. septembra!

Ostale vesti iz rubrike