Jelena Rozga: Alkohol zaista nikad nisam pila, a moj porok su jedino ćevapi

Povezane vesti

Hrvatska muzička zvezda Jelena Rozga kaže da se raduje svakom dolasku pred beogradsku publiku i ovom prilikom priča o problemima sa štitnom žlezdom, zbog čega je morala da promeni životne navike.

– Mogu slobodno da kažem da su moj porok jedino ćevapi. Zapalim cigaretu tu i tamo, a alkohol zaista nikad nisam pila. Sebe mrzim svaki put kada zapalim cigaretu. Ne bi trebalo prvenstveno jer se bavim ovim poslom, a i zbog štitne žlezde, ali gušt mi je uz jutarnju kaficu – kaže Jelena i dodaje da se sada oseća dobro.

– Najbitnije je da se pogodi prava terapija. Ja sasvim normalno živim, nemam nikakvih tegoba. Navikla sam se da je to moj problem i prva stvar koju uradim kada ustanem je to da popijem svoju tabletu. Super sam i dobro se osećam – priča pevačica.

Inače, Jelena je tek pre dve godine progovorila o zdravstvenom problemu koji ima. Ona je pre 11 godina shvatila da se sa njenim telom nešto ozbiljno dešava i da ima zdravstvenih problema. Jedan lekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde. Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspešno sakrivala. Ipak, tada odlučila da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlezde.

– Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe “Magazin” i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza – ispričala je svojevremeno Jelena.

jelena-rozga-promo-john-pavlish

Jelena svako jutro počinje hormonskom terapijom, ali se sada na sve to navikla. Uz jutarnju kafu i cigaretu pročita i vesti, a i nju je uznemirila priča da je holivudski producent Harvi Vajnstajn zlostavljao glumice.

– Užasno me muči to zašto su ćutale sve ove godine. Uvek to pitanje postavim, gde su te žene bile ranije i zašto ranije nisu skočile na tog čoveka i napale ga, nego je toliko vremena prošlo da bi sad krenula hajka na njega, ali dobro. Pravda je spora, ali sve dođe na svoje. Ja ne volim da ćutim. Možda sam čak ponekad i brutalno realna – poručila je Jelena Rozga.

hellomagazin.rsblicDžon Pavliš/John Pavlish

Ostale vesti iz rubrike