Jelena Kostov sprema iznenađenje za Dan zaljubljenih (video)

Povezane vesti

Još otkad je došla do finala u četvrtoj sezoni “Zvezda Granda” Jelena Kostov polako, ali sigurno gradi karijeru ističući da je svesna da bi znatno bolje prošla da je odabrala skandale i prepucavanja sa koleginicama, ali da je odabrala teži put, odnosno da se za svoje mesto na estradnom nebu bori samo glasom i pesmama.

Jelena je uspela da uskladi i porodični život sa karijerom, te se nakon godinu dana porodiljskog “bolovanja” vratila na scenu predstavljajući publici nekoliko singlova, a pravo iznenađenje je ostavila za kraj.

Naime, Jelena je svojoj vernoj publici pripremila album “Moje drugo ja” koji uskoro treba da ugleda svetlost dana, a kao najava za isti na poklon za Dan zaljubljenih će svojim fanovima darovati spot za najavni singl “Da je dan kao godina”.

– Dragi moji album na kome radim vec duže vreme konačno je spreman – “Moje drugo Ja”. Znam da ćete prepoznati svu ljubav i uloženi trud i nadam se da ćete biti oduševljeni pesmama koliko i ja. U sredu 14-og u 19h je premijera pesme “Da je dan kao godina”… Za sve zaljubljene – poručila je Jelena.

Interesantni kadrovi i atraktivni izgled mlade pevačice su već pobrali brojne pohvale, a najavu spota možete pogledati u nastavku.

Објава коју дели Jelena Kostov (@kostovjelena) дана

Ostale vesti iz rubrike