Jelena Karleuša: Mira Škorić je jedan veliki pevač, konačno ćemo je videti u punom sjaju

Povezane vesti

Iako je Mira Škorić godinama podrugljivo imitirala Jelenu Karleušu, crnokosa pevačica je odlučila da plavokosu koleginicu javno proglasi najvećom zvezdom na Balkanu.

– Karleuša? Naravno da je volim. Ona je zvezdetina, zvezdetina… najveća zvezdetina na Balaknu – rekla je Mira za emisiju Exkluziv.

Karleuša se pozitivno iznenadila kada je čula za taj kompliment, pa je odlučila da Miri uputi reči podrške i da tako zauvek zakopaju ratne sekire.

– Verovatno mi se nešto loše sprema kada je Mira rekla da sam zvezdetina – sa osmehom je rekla Jelena, a zatim objasnila zašto, po njenom mišljenju, Mirina karijera stagnira.

– Mira je jedan veliki pevač! Ona je godinama bila u senci, a ja se nadam da će joj emisija „Tvoje lice zvuči poznato” pomoći da se na velika vrata vrati na scenu i konačno zauzme mesto koje joj pripada. Smatram da, za razliku od nekih koji bez pokrića zauzimaju estradni prostor, jedan pevač kao što je Mira mora da ima svoju poziciju – rekla je Karleuša i dodala:

– Ona je uvek bila manje ambiciozna, stalno je bila u senci nekih svojih „drugarica”, sad se te senke oslobodila i konačno ćemo videti Miru u punom sjaju – zaključila je Jelena.

Ostale vesti iz rubrike