Jelena Karleuša i Milica Pavlović snimaju duet?

Povezane vesti

Jelena Karleuša i Milica Pavlović planiraju da snime duet, na radost svojih fanova koji su oduševljeni ovom idejom.

Pop diva i njena mlada koleginica srele su se na letu tokom vikenda, a kako tvrde prisutni, dogovarale su pesmu koju će uskoro snimiti.

– Jelena i Milica imaju sličan senzibilitet, ali i poimanje domaće muzičke scene. Slično razmišljaju zbog čega se već neko vreme pregovara o zajedničkoj pesmi koju bi mogle da snime – ističe izvor i objašnjava:

– Obe su radile sa Fivosom, koji je i sam mišljenja da bi se njihove energije i glasovi sjajno uklopili u numeri, zbog čega je on jedan od potencijalnih autora zajedničke pesme.

Ipak, termin očekivane saradnje i dalje nije poznat: Milica radi na novom albumu, baš kao i Jelena, koja je prošle godine već imala dva dueta, a pred leto izdaje singl.

– Obe žele da do saradnje dođe, posebno u trenucima kao što su ovi, kada je situacija na muzičkoj sceni teška. Snažna pesma koja bi podržala žensku borbu za ravnopravnost bila bi pravi pogodak – priča izvor i zaključuje:

– Milica je oduvek volela Jelenu i divila se njenom “genu” za showbizz, dok JK smatra da će Pavlovićeva definitivno imati važno mesto među velikim domaćim zvezdama.

Ostale vesti iz rubrike