Jelena Gavrilović: Žena isijava kada je srećna

jelena-gavrilovic

Povezane vesti

Glumica Jelena Gavrilović naprosto zrači lepotom i harizmom, a iako nije opterećena svojim izgledom, ona ima neke trikove koji joj olakšavaju život i čine da uvek bude doterana. Duga plava kosa njen je zaštitni znak, a pored toga, ima jasno određena pravila kada je izgled u pitanju.

Na koji način negujete kosu?

Redovnim šišanjem i određenim preparatima, to bi bilo sve. Uvek je najbolje da se konsultujete sa frizerom i vidite šta tačno odgovara vašem tipu kose. Nema veze da li su preparati skupi ili jeftini, stvar je individualna. Važno je da se pred spavanje dobro očešljate i ispletete kosu u kiku jer se tako ona ne uništava tokom noći. To je mali trik koji koristim.

Koliko pažnje posvećujete nezi noktiju, volite li dugačke ili pak preferirate diskretno namazane?

Vrlo sam rigorozna u vezi s tim jer volim kratke i kockaste nokte. Kombinujem samo dve boje – crvenu i crnu i ne volim previše da eksperimentišem. Konzervativna sam kad je reč o manikiru.

Da li vam je važnije da održavate formu vežbanjem ili se negujete samo kremama?

Ne mogu da kažem kako redovno vežbam, kampanjac sam i posvećujem se treninzima s vremena na vreme. Kreme su obavezne, ne mogu da zamislim da se ne namažem posle tuširanja. Suština je u onome što unosite u organizam. Ko može da se osloni na genetiku, blago njemu. Najbolje je kada otkrijete koja vam aktivnost najviše odgovara jer na taj način možete da izbegnete dosadno vežbanje u teretani. Ples je za to uvek najbolji i to je moja preporuka.

Koliko je, po vašem mišljenju, važna hidratacija organizma?

Izuzetno je bitna. Svi znamo koliko vode treba da pijemo iako to ne poštujemo. Volim čaj i kafu, ali svela sam ih ipak na minimum. Voda je najbolje piće, to je prosto tako.

Kada najlepše izgledate?
Kao i svaka normalna i ispunjena žena, osećam se najlepšom kada sam srećna. Tada su nebitne sve ostale stvari, to je onaj osećaj kada isijavate.

Ostale vesti iz rubrike