Jelena Gavrilović o saradnji sa “Zabranjenim pušenjem”: Počastvovana sam što sam deo kultne ekipe

Povezane vesti

Novi spot grupe Zabranjeno pušenje “Kafana kod Keke” okupio je impozantan broj poznatih ličnosti iz celog regiona, a u njemu se našla i glumica Jelena Gavrilović.

Jelena Gavrilović: Muškarac koji može da me osvoji mora da bude plemenit i to je sve

Već duže vreme radimo na filmu “Balada o Pišonji i Žugi” u kom igram lik Amile, pa me Sejo Sekson pozvao da budem gost u spotu, u kome su i druge poznate ličnosti, prijatelji benda – kaže Jelena i dodaje da je u čuvenoj kafani “RajevoSa” provela mnoge prijatne trenutke družeći se sa ekipom nekadašnjih “nadrealista”.

Tokom snimanja spota osećala sam se jako prijatno i opušteno jer mi je mesto poznato. Takođe, bila sam počastvovana što sam deo tako kultne ekipe i velike priče. Oni su veliki jugoslovenski bend na čijoj muzici su odrastale generacije, prešarmantni, talentovani i zanimljivi ljudi, pomalo kao likovi iz njihovih pesama. Sentiment koji nosi ta muzika nije sentiment nekog zaboravljenog vremena, naprotiv, u pitanju je “živ” bend koji i dalje pravi pesme koje nas se tiču – kaže Jelena, a piše kurir.rs.

Jelena Gavrilović: Žena isijava kada je srećna

Spot grupe Zabranjeno pušenje “Kafana kod Keke”, govori o legendarnoj sarajevskoj kafani “RajvoSa”, poznatijoj kao kafana “Kod Keke”, koja je već godinama mesto okupljanja brojnih sarajevskih umetnika. U spotu učestvuju i neka od najvećih imena kulturne scene regiona, koji su želeli da pokažu kako ne postoje granice ni politike koje mogu sprečiti dobre ljude da se i dalje, usprkos svemu što se oko nas događa, viđaju i druže.

Ostale vesti iz rubrike