Jelena Đoković: Stefan želi da nauči baš sve o dinosaurusima (foto)

Povezane vesti

Pošto je Novak Đoković otišao u daleku Australiju na gren slem, Jelena Đoković je odlučila da u njegovom odsustvu nauči nešto novo njihovog malog sina Stefana.

U tome im je pomogla nova edukativna igračka koju je Stefan dobio, a u pitanju je zanimljiva dečja enciklopedija o dinosaurusima, pa je život nekadašnjih džinovskih vladara planete posato nova preokupacija malog dečaka.

Ko tu koga uči: Ovako izgleda kada se Novak i Stefan zaigraju (foto)

Stefan je trenutno veoma zainteresovan za dinosauruse i životinje. Nabavili smo mu nekoliko knijga o tome šta su dinosaurusi  jeli, gde su živeli, koji je od njih bio najbrži, najveći i slično. I da budem iskrena, i ja uživam u tom programu. Učim o stvarima sa kojima sam mislila da se nikad neću susretati. Nadam se da će ovaj status koristiti i svim roditeljima koji tragaju za idejama kako da stimulišu mozak deteta da se razvija – napisala je Jelena pored fotografije na kojoj se vidi Stefan kako se igra novom igračkom, a koju je Jelena objavila na Instagramu.

Ostale vesti iz rubrike

Jedan komentar

  1. Ivana

    Bravo Jelena samo uz edukacija i edukativne igre,dete pocice da osoznava,da istrazuje,da se educira.Samo vi nastavite sa vakvi edukativni enciklopedii i igri da mu kupujete.

    Odgovori

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.