Goci Tržan je svega dosta: Nije problem dobiće stan, obećavam im da ću se u narednih mesec dana iseliti!

Povezane vesti

Bivši suprug Goce Tržan nastavlja sa pričama u rijalitiju u kojima proziva svoju bivšu suprugu, tvrdeći da mu je “uzela” stan, da je njegova majka zbog nje obolela i umrla, da je on jedini koji može da bude nazvan Leninim ocem…

Sestra njenog bivšeg supruga se uključila uživo u rijaliti i iznela tvrdnju da je pevačica odustala od plaćanja stana koji im je ostao od roditelja, te da su ga zbog toga izgubili. Naime, nakon što se razvela, Goca je ostala u stanu za koji je podigla kredit dok je bila u braku sa Marinkovićem. Pošto on nije imao novca da plaća meseču ratu od 500 evra, Goca je sve do sada nastavila da plaća istu banci.

– Neka sjajšu više sa mene. Tvrdi da živim u njegovom stanu. Niko od njih nije imao problem da me ostavie samu sa detetom u stanu gde je kredit rata bila 500 evra mesečno. I niko me od njih nije zvao da me pita da li imam, sada kada sama otplatila veći deo, oni hoće da ga uzmi, a pri tome već imaju dva stana. Od kojih je jedan u krugu dvojke i pošto im je očigledno to malo, hoće i ovaj u Mirijevu. Nije problem dobiće stan, obećavam im da ću se u narednih mesec dana iseliti iz njega, ali njima ostaje rata za kredit i sve ostale troškove. Meni nije problem da izađem iz stana, ali šta će oni kasnije. Bedno je što preko moj grbače pokušava da bude popularan, neka me ostavi na miru više, ne samo mene, nego i moju porodicu. Tvrdim da ću za svaku njegovu izgovorenu laž u narednom periodu da podnesem tužbe, kao i za ovo što njegova sestra u živom prenosu govori kako nekom pretim – poručuje Goca za “Blic” i oštro demantuje tvrdnje sestre Ivana Marinkovića, Teodore koja tvrdi da joj je Goca pretila kako će je izbaciti na ulicu.

Foto privatna arhiva/hello

– Nije tačno da sam pretila bilo kome. To je apsolutna laž, žena sam koja nikada ne preti. Sa dotičnom nisam imala nikakvog konktatka već godinama u nazad. Poslala sam joj poruku iz najbolje namere da kaže bratu da prestane da priča svakakve laži o meni, jer za sve imam konkretan dokaz. Zašto ne priča da dinara nije dao za ćerku već godinama? Neka bude toliki šmeker pa da to čujemo, a ne to kako ja nekome pretim i izbacujem iz stana – dodala je Tržanova, priloživši i poruku koju je poslala Ivanovoj sestri.

Ali, rijaliti igrač nastavlja…

Ivan Marinković ponovo je napao Gocu Tržan u današnjoj emisiji.  Voditeljka mu je pročitala neke od Gocinih izjava u medijima, a on je burno reagovao.

– Sad ću da tužim Gocu. Poručujem mojoj sestri da pozove advokata da pokrene tužbu protiv Goce zbog izjava da nikada nisam brinuo o detetu, da pokrene postupak oko hipoteke za stan i oko solidarnog duga za stan. Muka mi je od Gocinih izjava – rekao je Marinković i nastavio:

– Sve ovo što Goca priča govori o njoj i o njenoj potrebi da predstavi Rašu kao oca našeg deteta. On to nikad neće biti, ja sam jedini Lenin otac, shvati to.

Verujemo da će ova priča uskoro dobiti epilog, jer, onaj ko najviše može da pati je niko drugi do mala Lena…

 

hellomagazin.rsBlic/puls/pinkMirko Tabašević/Andreja Damnjanović

Ostale vesti iz rubrike