Emotivni Nole: Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka (video)

Iako se trudi da privatan život ostavi samo za sebe, najuspešniji srpski teniser Novak Đoković, otkrio je detalje prvog susreta i početka ljubavi sa suprugom Jelenom Đoković.

– Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled. Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka – otkriva Novak u reklami koju je snimio za brend “Jacob’s creek”.

On je prošle godine po prvi put progovorio i o prvom sastanku sa Jelenom.

– Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promenio zauvek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno.

Jelena Đoković: Stefan želi da nauči baš sve o dinosaurusima (foto)

Iskreno sam se osetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sedim prekoputa najneverovatnije žene koju sam ikada video, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana – rekao je Novak.

Osim supruge, Novak je spomenuo i svog brata Marka i njegovu ulogu u teniserovom životu.

– Ljubav koju osećam prema bratu je bezuslovna. I kakvim god putevima da idemo u životu, uvek ćemo biti nerazdvojni – rekao je Novak objašnjavajući da je Marko i deo njegovog tima.

Zanimljivo je i da je na isti spisak stavio svoje protivnike, ističući da je za njegov uspeh zaslužna i njegova jaka konkurencija spomenuvši Mareja, Federera i Nadala.

– Njihovo rivalstvo mi je pomoglo da budem bolji i da razumem na čemu bi trebalo da radim na putu ka vrhu – rekao je Nole.

Novak Đoković se rastužio: Veoma emotivno sam doživeo Anin oproštaj

Iskreni Novak: Kada Jelena i ja imamo problem – obratimo se psihologu

Jedan komentar

  1. Ivana

    Tako je Nole uvek da budes uz Jelena i ona da bude uz tebe u svaki trenutci u zivotu,jer ste vi jedna idealna porodica posvecena na porodici,na pomazanje ljudima i sve sto je lepo Bog da vam dati svima,vi to zasluzujete.

    Reply

Ostavite komentar