Emotivni Nole: Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka (video)

Povezane vesti

Iako se trudi da privatan život ostavi samo za sebe, najuspešniji srpski teniser Novak Đoković, otkrio je detalje prvog susreta i početka ljubavi sa suprugom Jelenom Đoković.

– Ljubav je tako moćna sila i emocija. Pre nego što sam upoznao Jelenu znao sam za ljubav i podršku porodice, a kada se ona pojavila osetio sam ljubav na prvi pogled. Jelena i njena ljubav od mene su napravili boljeg čoveka – otkriva Novak u reklami koju je snimio za brend “Jacob’s creek”.

On je prošle godine po prvi put progovorio i o prvom sastanku sa Jelenom.

– Moj prvi sastanak sa mojom ženom, predstavlja prekretnicu u mom životu. Trenutak i obrok koji me je promenio zauvek. Snimanje filma o našem prvom sastanku je bilo veoma zabavno.

Jelena Đoković: Stefan želi da nauči baš sve o dinosaurusima (foto)

Iskreno sam se osetio kao da ponovo imam osamnaest godina, i da imam tremu dok sedim prekoputa najneverovatnije žene koju sam ikada video, žene koja je sada moja supruga i majka našeg malog sina, Stefana – rekao je Novak.

Osim supruge, Novak je spomenuo i svog brata Marka i njegovu ulogu u teniserovom životu.

– Ljubav koju osećam prema bratu je bezuslovna. I kakvim god putevima da idemo u životu, uvek ćemo biti nerazdvojni – rekao je Novak objašnjavajući da je Marko i deo njegovog tima.

Zanimljivo je i da je na isti spisak stavio svoje protivnike, ističući da je za njegov uspeh zaslužna i njegova jaka konkurencija spomenuvši Mareja, Federera i Nadala.

– Njihovo rivalstvo mi je pomoglo da budem bolji i da razumem na čemu bi trebalo da radim na putu ka vrhu – rekao je Nole.

Novak Đoković se rastužio: Veoma emotivno sam doživeo Anin oproštaj

Iskreni Novak: Kada Jelena i ja imamo problem – obratimo se psihologu

Ostale vesti iz rubrike