Emina Jahović: Suprug i ja smo veoma različiti i tvrdoglavi, zato i dođe do sitnih čarki

Povezane vesti

Emina Jahović je sa suprugom Mustafom i sinovima Amanom i Javuzom bila u Dominikani zbog zajedničkog projekta, a pevačica otkriva da se ona i Mustafa ne slažu u svemu i da ih karakteri ponekada dovedu do čarki.

Emina Jahović i Mustafa Sandal zajedno su učestvovali u žiriju turskog “Survivora”, u okviru koga je organizovano mini-takmičenje “The Voice”, što je za njih bio svojevrstan izazov.

– Mustafa i ja volimo da radimo zajedno i često se upuštamo u zajedničke projekte. Osim u “Rising staru”, zajedno smo snimali nekoliko reklama, a imamo i duetsku pesmu. Veoma smo različiti i imamo drugačije poglede na to kako bi nešto trebalo da izgleda, a oboje smo veoma tvrdoglavi i ne popuštamo, zato i dođe do sitnih čarki, ali na kraju uvek nađemo kompromis i rezultat bude takav da smo oboje zadovoljni. I ja na kraju uvek verujem da je bilo po mome, a on da je po njegovom – iskrena je Emina Jahović.

Emina Jahović: Za brak je ljubav neophodna, ali nije dovoljna

Ona je u Dominikanu povela i sinove i svi su se porodično fenomenalno proveli.

– Spojili smo posao i odmor, pa smo s decom otišli prvo u Dominikanu, malo uživali, malo snimali, a onda smo nekoliko dana u Majamiju samo uživali, odmarali se i videli drage prijatelje. Odlično smo se proveli i mi i dečaci.

Emina Jahović: Nisam se udala zbog novca, slave ili popularnosti!

Eminina porodica je, inače, veliki fan “Survivora”, ali naša pevačica ipak ne bi pristala da učestvuje u rijalitiju, ni tom niti bilo kom drugom.

– Sportski sam tip i često sebi postavljam različite izazove, ali nisam fan rijalitija – odnosno ne mogu sebe da zamislim s one strane. Samo ispred televizora, eventualno ovako nakratko, kao što je to sada bio slučaj – kaže Emina Jahović.

Pevačica trenutno radi na novom albumu, za koji kaže da će biti potpuno drugačiji od svega što je rađeno u našoj zemlji, a da joj je suprug pomogao.

Mustafa je ovoga puta bio tihi savetnik, i njemu se veoma dopada novi album, ali ne isključujem mogućnost da ponovo uradimo neki duet. Album izlazi početkom leta, a na leto imam planove i za kometičku liniju – kaže Emina Jahović.

Ostale vesti iz rubrike