Dragana Mirković gošća slavnog dizajnera Filipa Plajna

Povezane vesti

Dragana Mirković, koja je prethodnih nedelja krstarila Mediteranom, sišla je sa broda u Monte Karlu samo da bi te iste večeri bila gost slavnog dizajnera Filipa Plajna na velikoj žurki na koju je pozvao odabrane prijatelje među kojima i Donalda Trampa Juniora.

Srpska folk diva našla se na spisku pripadnika svetskog džet-seta koje je u jednom od najprestižnijih klubova na svetu “Džimiz” ugostio jedan od najuspešnijih modnih magova današnjice.

Glamuroznom događaju prethodilo je fotografisanje ispred kluba a slike na kojima je Dragana kao i najstariji sin predsednika SAD osvanule su na internetu, dok je unutra slikanje bilo ograničeno zbog privatnosti gostiju.

– Filip Plajn sarađuje sa “DM Sat” televizijom, dao je za nas više od deset intervjua i tako se poznajemo. Iskreno, bio je to jedan od najboljih provoda koje sam u životu imala, uživala sam u svakom trenutku i prethodni deo leta sam iskoristila da napunim baterije tako da ću biti u punoj snazi kada se uskoro vratim koncertnim obavezama – rekla je Dragana.

Ostale vesti iz rubrike