Danas saslušanje na sudu, Nataša Bekvalac u strahu: Ne želi da vidi Luku, jer zbog njega ima traumu

Povezane vesti

Nataša Bekvalac je u velikom strahu zbog današnjeg susreta sa suprugom Lukom Lazukićem u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu na Novom Beogradu. Njih dvoje imaju saslušanje zbog toga što ju je Luka pretukao 14. aprila, a pevačica po svaku cenu želi da izbegne susret sa njim jer, kako kaže, “ni mrtvog ne želi da ga vidi”.

– Nataša se mnogo boji Luke. Sve je još sveže i ne želi čak ni da prođe pored njega. Svesna je da je on ne bi napao u Tužilaštvu, ali ima neopisiv strah od njega. Kada samo pomisli da stane ispred njega, prolazi je jeza. Čak mi je rekla da ne želi ni mrtvog da ga vidi, jer zbog njega ima traumu – kaže Natina bliska prijateljica za Informer.

Pevačica je svom advokatu Nemanji Vlčeku rekla da uradi sve što je potrebno samo da se ne sretne licem u lice sa čovekom koji ju je i psihički i fizički zlostavljao.

– Luka ima zakazano saslušanje u 10 časova, a Nataša pola sata posle njega. Ona je svom advokatu rekla da se neće pojavljivati u Tužilaštvu dok ne bude bila sigurna da je Lazukić napustio zgradu – priča izvor blizak Bekvalčevoj i nastavlja:

– Poručila je advokatu da će sedeti, ako treba, u kolima sve dok je on ne obavesti da je Luka otišao, pa će tek onda izaći.

Nataša, koja je posle napada utočište pronašla u roditeljskoj kući u Novom Sadu, juče se u popodnevnim satima vratila u Beograd kako bi se spremila za saslušanje.

– Ona se ne bi ni vraćala u stan na Dedinju dok se potpuno ne oporavi, ali mora zbog saslušanja. Ne može da dočeka da se ova agonija završi, da se oporavi, jer joj je sve ovo veoma teško i naporno. Ono što joj najteže pada je to što je u haosu oko svega, a treba da se brine o jednoipomesečnoj ćerki Katji – završava priču naš izvor.

Luka je pre svega ovoga zatražio od Nataše da sve njihove porodične nekretnine prebaci na njegovo ime. Ubeđivao ju je da je to pametan potez i da bi on samo fiktivno bio vlasnik.

Natinoj sestri Kristini je to bilo sumnjivo, pa se požalila njihovom ocu Dragoljubu. Kako piše magazin “Skandal“, Bekvalac je iste sekunde seo u auto, dovezao se do stanova ćerki i pokupio sve vlasničke listove. Kada je video da mu je plan propao, Lazukić je napravio haos i napao Natašu gde su nestali papiri.

Pet minuta pre 10 časova, kada treba da da svoj iskaz, stigao je Luka Lazukić, koji na pitanje da li se plaši, ćutao je i bez reči ušao u sud.

Ispred Tužilaštva nalazi se veliki broj novinara i televizijskih ekipa i za saslušanje vlada veliko interesovanje medija.

Bekvalčeva i Lazukić odvojeno će dati iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu o nasilju koje se dogodilo pre deset dana, a osim njih biće saslušana i dadilja, koja će izjavu dati u svojstvu svedoka.

Prvi će pred tužioca izaći Lazukić u deset časova, pola sata kasnije Nataša, dok će bebisiterka iskaz dati u 11 sati.

Inače, Lazukiću je na snazi zabrana prilaska pevačici od 30 dana.

Ostale vesti iz rubrike