Da li Nina Radulović definitivno menja profesiju i postaje pevačica?

Povezane vesti

Lepa voditeljka Nina Radulović uživa u ljubavi sa sve uspešnijim teniserom Filipom Krajinovićem, ali izgleda da je odlučila da neke stvari u životu menja, posebno one poslovne.

Ninina emisija koja se prikazivala na “Ženskoj TV”, više ne ide zbog promene programske šeme i koncepcije televizije.

– Kada je napravljena nova programska šema na televiziji na kojoj je Nina radila, ustanovljeno je da se njena emisija ne uklapa. Čelnici televizije su joj saopštili da za njen projekat trenutno nema mesta i da je vreme da se bar na neko vreme pozdrave. Nina je prihvatila činjenicu da trenutno pauzira sa poslom voditeljke – ispričao je izvor blizak nekadašnjoj voditeljki za Blic i otkrio koja je to poslovna promena u Nininom životu:

– Pošto je sada nezaposlena, ona je odlučila da zakaže tezgu za doček Nove godine da bi bar nešto radila. Ona će nastupiti u jednom beogradskom restoranu kao specijalni gost. Nije iznenađujuće što će sada više raditi kao pevačica. Svi već znate da Nina na koje god slavlje da ode odmah se uhvati mikrofona kako bi pokazala da ume da peva. Nedavno je i na proslavi Filipa Krajinovića uzela mikrofon i zabavljala goste – objasnio je neimenovani izvor pomenutog lista.

Na zvaničnoj stranici restorana u kom će Nina pevati uveliko se najavljuje njen nastup.

– Voditeljka, pevačica, manekenka… Devojka koja je nastupala u najpopularnijim beogradskim klubovima zajedno sa najvećim imenima naše scene dočekaće Novu godinu i sigurni smo za sve nas prirediti jednu nezaboravnu noć.

Nina je i do sada povremeno pevala na nastupima svojih kolega pevača, te se tako našla i na sceni sa Željkom Vasićem prošle godine tokom njegovog nastupa u Nišu, gde je otpevala Severininu pesmu i to vrlo dobro.

Nina je lepa, harizmatična, a što je najvažnije muzikalna i ima lep glas.

A post shared by Ivan Krstic (@krsta_official) on

Da li ovi Ninini sve češći “izleti” u pevačke vode znače i definitivnu promenu karijere?

Da li će Nina Radulović postati pevačica?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Ostale vesti iz rubrike