Ceca Ražnatović: Ne želim da ispadnem prepoštena, nisam se zavetovala na celibat

ceca_raznatovic_hello

Povezane vesti

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović gošća je prvog letnjeg “Exkluziv specijala” Prve televizije.

U jednočasovnom intervjuu govorila je o nepriteljima, predasudama koje o njoj vladaju kao I o svom ljubavnom životu koji je uvek najinteresanniji medijima.

Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovekom kojem sam krstila dete, to mi je bilo neljudski – rekla je Ceca skinuvši sa sebe stigmu žene bez aktivnog ljubavnog života.
ceca1
Ne želim da ostavim utisak ucveljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vreme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim. Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat. Imala sam, nekoliko veza i vezica, neke su trajale duže a neke kraće. Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene. S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta I da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu, jer onaj ko nije svestan da je Željko otac moje dece i da sam ga najviše volela, ne bi mogao ni da bude uz mene – rekla je Ceca.

Ostale vesti iz rubrike