Branislav Lečić: Mnoge žene zavode nas muškarce, zašto ne bismo i mi njih?

Povezane vesti

Glumac Branislav Lečić koji iza sebe ima dva braka, sa Ivanom Vujadinović i Ninom Lečić, otkriva detalje iz privatnog života, pa i to da li bi opet uplovio u bračne vode.

– Ne, ne, o braku ne razmišljam. Mislim da mi je toga bilo sasvim dovoljno. Danas gledam da odnos više baziram na nekoj vrsti susreta i radosti koju možemo međusobno da razmenimo u različitim vidovima i to me veoma uzbuđuje – bez dlake na jeziku kaže Branislav Lečić.

On je trenutno angažovan u humanitarnom takmičarskom šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, pa se pitanje koliko često plesom pokušava da osvoji žene nekako nametnulo samo.

– Naravno da žene zavodim plesom, one su za to da se zavedu. Mnoge žene zavode nas muškarce, zašto ne bismo i mi njih. To je igra u kojoj učestvujemo zajedno, bez bilo kakvih stega – rekao je Branislav Lečić.

Osim u TLZP, Branislav stiže da glumi i u brojnim projektima, odnedavno publika ima prilike da ga vidi u predstavi “Tako je (ako vam se tako čini)” u JDP-u, a on se osvrnuo i na govorkanja da važi za jednog od najvećih glumačkih zavodnika današnjice.

– To ne znam, ne bih smeo da se usudim da kažem pošto znam velike kalibre iz prošlosti koji danas nisu živi, ne bih baš voleo da se takmičim s njima, još sam živ. Sačekajte malo. Žene volim, uživam u njima i zadovoljstvo mi je uopšte i pomisao da s njima budem – rekao je Branislav Lečić.

 

Branislav Lečić iz nedelje u nedelju gledaoce emisije “Tvoje lice zvuči poznato“ ostavlja bez daha svojim imitacijama. Prošle nedelje gledali smo ga u ulozi Bruna Marsa, a već sledeće će glumiti Željka Joksimovića.

– Privuklo me je to što je ovaj šou humanitarnog karaktera, a kada ću ako neću ovom prilikom ujediniti i glumu i pevanje i ples? Ovo je jedan divan šou, iznenađujemo se, zabavljamo, bez obzira da li su na bini pevači, glumci ili sportisti, onaj ko ima nekog smisla za glumu može da bude ovde. Ovo je kao prva godina glume – imitiram, zapažam kod nekoga i prenosim. Publika veoma dobro pije to, između nas je zanimljivo. Takmičimo se sa sobom, treba postići uverljivost i imati nivo. Očekujem da će sve biti još bolje i bolje – ispričao je Branislav Lečić za “Blic“.

Ostale vesti iz rubrike