Bane Mojićević: Ja sam bio taj koji je napravio glupost i doveo brak u krizu

Povezane vesti

Branislav Bane Mojićević je ovih dana bio u centru medijske pažnje, nakon što se proširila vest da se rastao od supruge Milice i da je njihovoj ljubavi, koja je krunisana sa dvoje mališana, došao kraj.

Bane je odlučio da objasni šta je zapravo istina, a time stane na kraj tračevima i spekulacijama.

– Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj – priznao je Bane, a zatim otkrio više detalja.

– Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene – istakao je Mojićević i dodao da su zbog dece spasili brak.

Bane Mojićević: Očinstvo pozitivno utiče na mene

– Nismo se viđali nekoliko meseci, ali smo zbog dece komunicirali sve vreme. Odusustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo – iskreno je odgovorio Bane, a zatim priznao da je upravo on bio uzrok ovog porodičnog sloma.

– Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Deca su još mala, ali naravno da su osetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo samo među nama – zaključio je Mojićević i dodao da su prijatelji i poznanici iskoristili ovu situaciju da pokažu svoja prava lica, te je iz svega toga isplivalo i nešto dobro.

Bane je od kada je postao otac malenog Radoša, želeo da njegova porodica raste i da on i supruga imaju što više dece dok su mladi, a onda je na svet došla i njihova mezimica Maca.

Bane Mojićević o svom malom sinu: Čudo je šta znaju ove digitalne generacije

Bane kaže i da se nada da će dobiti još neko dete.

– Nadam se da ćemo proširiti taj naš privatni vrtić, kako ga mi nazivamo, ali ćemo malo da napravimo pauzu i uživamo u njima dok su mali, dok ne porastu, a onda ćemo, nadam se, nastaviti dalje – rekao je Bane kojeg je očinstvo promenilo, učinilo ozbiljnijim.

– Zreliji sam, ozbiljniji, vredniji i posvećeniji nego ranije. Očinstvo u svakom smislu pozitivno utiče na mene.

Zato je sve začudila vest da je brak sa Milicom u krizi, jer njih dvoje su predstavljali jedan od retkih parova na estradi koji nisu svoju intimu otkrivali medijima, a njihova veza nije obeležena skandalima i svađama.

hellomagazin.rs/m.g.Blic/HelloStefan Tomašević/ATAImages

Ostale vesti iz rubrike