Snežana Savić o estetskoj hirurgiji: Jos nemam želju da se upoznajem sa drugom Snežanom u ogledalu

Povezane vesti

Snežani Savić, poznatoj pevačici i glumici, u životu nikad nije bilo dosadno. Kad nije pevala, snimala je filmove i serije, a uloge fatalnih žena u serijama „Bolji život“, „Porodično blago“ i „Srećni ljudi“ donele su joj veliku popularnost.

– Ja sam po profesiji glumica, a muzička karijera mi se dogodila i to bez moje velike ambicije i želje da se na tom polju dokazujem i ostvarujem. Zato je i trpeo glumački poziv, ali srećom sad to mogu da nadoknadim i da uživam u radu u pozorištu sa novim mladim autorima – otkrila je Snežana za „Blic ženu“.

Snežana Savić ima zanimljiv savet: Nikada samo jedan muškarac u životu, makar da su dvojica!

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on


U vreme kad se mnoge poznate ličnosti podvrgavaju estetskim operacijama poznata glumica ostaje dosledna sebi, ali i istoj frizuri svih ovih godina koliko traje na sceni. Zato smo je i pitali je li protivnik estetskih zahvata.

– Dobro pitanje. Za sada je to zaista tako. Ne spadam u red kategoričnih jer ko zna da li ću jednog dana poželeti da nešto promenim na sebi ili ne. Za sad nemam želju da se upoznajem sa drugom Snežanom u ogledalu i pitam se „ko si ti“ – otkriva iskreno i dodaje da nema lepše pegle od ljubavi, ispunjenosti, sreće i kiseonika.

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on

Zato ona baterije puni tišinom, kontaktom sa prirodom i šetnjama pored Vlasinskog jezera, ali i uživanjem sa najbližima. Unuka Nina je ta koja uvek uspe da joj izmami osmeh na lice i kad joj nije do njega.

 

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Ostale vesti iz rubrike