Lejdi Gaga izbegava Bredlija Kupera, grize je savest?

Lejdi Gaga izbegava Bredlija Kupera, grize je savest?

Autor: | 24/06/2019

0

Bredli Kuper i Irina Šajk su nakon vrtoglavog uspeha filma "Zvezda je rođena", ali inakon nastupa Bredlija i Lejdi gage na sceni prilikom dodele Oskara, u zagrljaju kraj klavira, okončali svoju ljubavnu romansu iz koje imaju ćerku.

Mediji su netom krenuli sa pričom da je glavni krivac za njihov raskid upravo Lejdi Gaga, koja se takođe oprostila od svog verenika Kristijana Karine i da su njene i Bredlijeve priče o "prijateljstvu" samo maska za ljubavnu aferu koja se razbuktala na setu.

Gagi ti tračevi nisu pali ni malo lako, iako je demantovala da između nje i zgodnog glumca postoji išta više do prijateljstva, pa je odlučila da Bredlija Kupera drži na distanci i da se izvesno vreme ne viđa s njim.

Kako navodi Mirror, Irina je često optuživala Bredlija da je vara s Gagom jer je s njom provodio previše vremena. Posle druženja s pevačicom, ponekad bi se kući vraćao u sitne noćne sate. A nekako su isto vreme Gaga odlučuje da okonča veridbu sa Kristijanom Karinom, da bi zatim na dodeli Oskara sa Bredlijem Kuperom izvela izuzetno intimnu verziju pesme “Shallow” iz filma “Zvezda je rođena”. Svetski tabloidi i televizijske stanice su od tog momenta bile u "plamenu trača".

Želeći da film postane stvarnost, mediji i javnost su se ponadali da će poznata pevačica i glumac naposletku da završe zajedno. Ali, izvor blizak Gagi za US Weekly otkrio je kako ona ne želi da bude u romantičnoj vezi s Bredlijem.

- Gaga se oseća jako loše zbog njihovog raskida i peče je savest. Ne planira da započinje vezu s glumcem, ali joj je žao Irine jer je svesna da su glasine o njihovoj aferi sigurno bile jedan od okidača za raskid i svesna je da je film u kojem je nastupila s Bredlijem imao snažan uticaj na njihov odnos - rekao je izvor.

Takođe, izvor blizak slavnom glumcu potvrdio je takve navode i naglasio kako su Gaga i on samo dobri prijatelji.

- Bredli još uvek pokušava da preboli raspad veze s Irinom i ne pada mu na pamet da skače u novu vezu. On i Gaga su samo dobri prijatelji. Nadaju se da će ponovo zajedno da rade - otkrio je izvor.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još