Blesavi, šašavi, neumorni tatice! Jelena čestitala Novaku rođendan na poseban način, jedan detalj svi su uočili

Blesavi, šašavi, neumorni tatice! Jelena čestitala Novaku rođendan na poseban način, jedan detalj svi su uočili

Autor: | 22/05/2024

0

Jelena Đoković čestitala Novaku rođendan

Novak Đoković danas slavi 37. rođendan, ali – radno. Jedan od najboljih tenisera sveta trenutno je u Ženevi, gde igra osminu finala turnira iz Serije 250.

Profimedia

 

Čestitke stižu sa svih strana, a izdvajaju se, naravno, najvažnije, od članova porodice. Među prvima se oglasila supruga Jelena.

Pročitajte: Novak Đoković danas puni 37 godina, a evo kako je izgledao kada je slavio 1. rođendan

Na Instagramu je objavila emotivan video koji ih prikazuje dok razmenjuju nežnosti, i to uz pesmu Selin Dion “Je nous veux” ("Želim"). Jelena je otkrila i kako zove supruga.

“Happy birthday, amore. Srećan rođendan, blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum. Nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te”, napisala je uz snimak.

 

Ljubav Novaka i Jelene planula je kada su oboje bili u srednjoj školi. Od tada je prošlo, ako smo dobro izračunali, 20 godina. Od tada su mnogo rođendana proslavili zajedno.

Pošto je Jelena skoro godinu starija, ona je prva proslavila 37. rođendan. Bilo je to prošlog juna. Za poklon je od Novaka dobila putovanje na čarobna Azorska ostrva u Atlantiku.

Ovog puta, porodično obeležavanje Noletovog rođendana će malo sačekati. Za to je kriva “viša sila”, odnosno takmičenje u Ženevi, posle kojeg ga čeka Rolan Garos.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Slične Vesti

Najnovije vesti