Duško objavio zajedničku sliku, trebalo mu je 8 godina: U prvom planu druga žena

Duško objavio zajedničku sliku, trebalo mu je 8 godina: U prvom planu druga žena

Autor: | 22/04/2024

1

Jelena Karleuša i Duško Tošić već dugo ne žive u ljubavi i harmoniji, ali su uprkos svemu još u braku. 

AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia

 

Ukoliko pogledate Jelenine i Duškove profile na društvenim mrežama, primetićete da su zajedničke fotografije poslednjih godina prava retkost. 

Na Instagram nalogu Duška Tošića nalaze se 282 posta. Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa ćerkama Atinom i Nikom.

Pročitajte: Jeleni Karleuši prekipelo, ovo nije mogla da prećuti - Zoveš policiju ženi koja ti je rodila dvoje dece...

Da bi se pronašla fotografija supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016. Naime, juna te godine Duško Tošić poslednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su sve četvoro.

Srećni zajednički trenuci zabeleženi su na letovanju u Dubaiju, a kadrovi su nastali u bazenu gde su se „družili“ sa razigranim delfinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Konačno, osam godina kasnije, na Instagram profilu Duška Tošića osvanula je slika na kojoj je i Jelena. Doduše, vide joj se samo noge. U prvom planu je njegova sestra Katarina kojoj je zajedničkom fotografijom čestitao rođendan

Instagram

 

„Srećan rođendan“, napisao je Duško na slici i označio svoju sestru za koju je mnogo vezan. Ona je podelila njegov story na Instagramu.

Katarina Prodanov, koja sa suprugom i ćerkom živi u Zrenjaninu, bratu je uvek bila velika podrška i oslonac u životu.

Ne voli da se eksponira, ali ne propušta priliku da Dušku čestita rođendan preko društvenih mreža, kao što i on čini svake godine.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATAImages

Slične Vesti