Kad Viktorija Bekam slavi 50. rođendan: Holivudske zvezde, spektakl od 250.000 funti i spajsice na okupu

Kad Viktorija Bekam slavi 50. rođendan: Holivudske zvezde, spektakl od 250.000 funti i spajsice na okupu

Autor: | 22/04/2024

0

Viktorija Bekam priredila spektakl za 50. rođendan

Kad Viktorija Bekam slavi rođendan, to mora da bude spektakl u rangu postoskarovskih žurki. A na ovom jubilarnom pedesetom, kad već pominjemo Oskara, okupilo se više zvezda nego na dodeli prestižne nagrade.

Priča se da je njen suprug Dejvid Bekam na zabavu potrošio, verovali ili ne, 250.000 funti. Pripremio joj je gala iznenađenje – najbolji kuvar, najskuplji šampanjac (3.000 funti flaša), bezbroj poznatih lica...

Profimedia

 

U prvom planu bila je, naravno, slavljenica. Nije joj bilo lako da cele večeri đuska sa nogom u gipsu, ali kako odoleti kada su došle sve njene koleginice “spajsice” i napravile atmosferu za pamćenje!

Pročitajte: Napunila je 50 godina, a konfekcijski broj nije menjala - Viktorija Bekam dan počinje sa tri kašike ovog napitka

Snimak ekskluzivnog nastupa svih pet “Spice Girls” napravio je Dejvid lično. Obišao je svet za tren oka.

Viktorija, Mel Bi, Mel Si, Džeri Halivel i Ema Banton samo za goste su izvele veliki hit “Stop” uz njihovu dobro poznatu plesnu tačku, izazvavši pravu euforiju.

Profimedia

 

Zabava je organizovana u ekskluzivnom klubu u londonskom Mejferu.

Čitava armija foto-reportera dočekivala je zvanice, među kojima su bili Selma Hajek sa suprugom Fransoa Anri-Pinoom, Eva Longorija, Tom Kruz, Džejson Stejtam i Rouzi Hantington-Vajtli, Gaj Riči, Mark Entoni...

Profimedia

 

Viktorija je iz limuzine izašla sa posebnim "asesoarom" – na štakama. Uspešna kreatorka i ikona stila blistala je u prelepoj svetlozelenoj haljini do poda, bez rukava i sa ukrasnim cvetom sa strane. Model je, pogađate, sama dizajnirala.

Njena ćerka Harper nosila je haljinu u bež boji koja je takođe nosila potpis VB.

Profimedia

 

Sva tri sina – Bruklin, Romeo i Kruz, odabrali su odela sa Diorovim potpisom, dok se glava porodice, čuveni fudbaler, odlučio za italijanski brend Loro Piana.

Pročitajte: Viktorija Bekam povređena, kreće se uz pomoć štaka - Slike iz Pariza obišle planetu

Žurka je bila toliko dobra da je slavljenica, koja je došla na štakama, napustila lokal na leđima supruga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Frazer Harrison/Getty Images

Slične Vesti