Udahnite duboko: Ovako danas izgleda čuvena Kasandra, koja uskoro ponovo dolazi u Srbiju

Udahnite duboko: Ovako danas izgleda čuvena Kasandra, koja uskoro ponovo dolazi u Srbiju

Autor: | 21/04/2024

0

Kasandra danas izgleda ovako

Pomama za latino sapunicama na ovim prostorima počela je u drugoj polovini devedesetih, a glavni krivac bila je čuvena Kasandra. Mnogima su i danas u živom sećanju likovi iz te megapopularne venecuelanske serije, čak i oni sporedni.

Koraima Tores, koja je igrala glavnu junakinju, i danas je prva asocijacija na telenovele, čak i onima koji ih nikad nisu gledali. A oni koji su redovno pratili sigurno su već čuli da će uskoro ponovo posetiti Srbiju.

Instagram printscreen @lacoraima

 

Živo se sećamo njenog prvog boravka u našoj zemlji, sad već davne 1997. godine. Bila je samo pet dana i tada je rekla domaćim medijima da nigde nije tako dočekana.

Pročitajte: Šta je čovek uradio od sebe - Ignasio iz Kasandre ima 62 godine, telo Apolona, a lice...

A pre nekoliko godina, u intervjuu za Kurir, otkrila je da iz Srbije nosi najlepša sećanja i da se sve vreme boravka osećala kao kod svoje kuće.

- Srbi su vrlo topao i prijatan narod. Beskrajno sam zahvalna na toj ljubavi, uvek ću je nositi u srcu i rado se sećati vašeg gostoprimstva. Učinili ste da se osećam privilegovano. Svidelo mi se bukvalno sve! Lepote koje sam videla, znamenitosti...

Instagram printscreen @lacoraima

 

- Tada sam se zaljubila u vašu zemlju. Ako bude prilike, sigurno ću ponovo doći. Taj osećaj se mora bar još jednom doživeti.

Želja će se venecuelanskoj glumici uskoro ispuniti. Naime, kako prenose ovdašnji portali, dovešće je Miloš Biković, a pojaviće se u trećoj sezoni „Južnog vetra”.

Kasandra ju je vinula u zvezde. Serija, koja se upisala i u Ginisovu knjigu rekorda, snimana je 1992, ali kod nas se kasnije prikazivala. Tad je već Koraima iza sebe imala zavidnu karijeru.

Slavna glumica letos je proslavila jubilarni 50. rođendan. Živi i radi u Bogoti, u Kolumbiji. Sa kolegom Nikolasom Monterom, za koga se udala 1996, dobila je sina Manuela. Aktivna je i na Instagramu, pa možete da vidite kako danas izgleda.

Da li biste je prepoznali kad biste je sada sreli na beogradskim ulicama?

Instagram printscreen @lacoraima

 

- Kasandrin lik interpretirala sam najbolje što sam znala. Trudila sam se da dam sve od sebe, da pružim publici najviše što mogu, i beskrajno sam zahvalna što su to prepoznali i cenili. Čuvam lepa sećanja na taj period. Neopisivo je sve što sam doživela kao Kasandra – istakla je u pomenutom intervjuu.

Pročitajte: Ženama je devedesetih lomio srca - Randu iz Kasandre danas ima okruglih 60 i nikada ga ne biste prepoznali

- Kasandra je donosila i nastavlja da donosi pozitivne stvari. Nikad nisam osetila ništa negativno u vezi s tim likom. Kasandra mi je promenila život. Zbog nje sam otišla poslovno u Kolumbiju, tamo se udala i zasnovala porodicu. Živela sam jedan život pre tog projekta, a drugi posle.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs YouTube printscreen

Slične Vesti