Prelepi dečak! Dom Veljka i Bogdane danas je najsrećnije mesto na svetu, čestitke ne prestaju

Prelepi dečak! Dom Veljka i Bogdane danas je najsrećnije mesto na svetu, čestitke ne prestaju

Autor: | 17/04/2024

0

Veljko i Bogdana Ražnatović slave! U porodičnom domu u Titelu poseban je dan. Njihov drugi sin, Krstan, napunio je godinu dana, a ponosni otac oglasio se na Instagramu.

M. M./ATA Images

 

„Srećan ti prvi rođendan, sine moj! Da te krst čuva koji u imenu nosiš”, napisao je Veljko ispod fotografije preslatkog dečaka koji neodoljivo liči na brata Željka.

Pročitajte: Ma, da li je moguće da je toliko - Bogdana starija od Veljka, razlika pravo iznenađenje

Podsetimo, Cecina snaja porodila se 17. aprila prošle godine na jednoj privatnoj klinici u Beogradu i carskim rezom na svet donela dečaka čije je neobično ime otkriveno još mnogo pre porođaja – Krstan.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a igrom sudbine i spletom okolnosti, dečak je rođen na isti dan kad i njegov pokojni deda Željko Ražnatović Arkan.

Instagram

 

Inače, Veljko i Bogdana čekaju trećeg sina koji bi uskoro trebalo da dođe na svet, a već su mu odabrali i ime - Ilijan.

Nastalo je od imena Ilija. Izvorno, na hebrejskom, glasi Elijahu i znači „Bog je moj Jahve”. Ilija je bio prorok iz 9. veka pre nove ere, koji se prema predanju jedini živ uzneo u nebo. Pominje se i u Talmudu, Bibliji, Kuranu. Bog je, kako se pominje u svetim knjigama, učinio mnoga čuda kroz Iliju, uključujući vaskrsenje i spuštanje vatre s neba.

Ovo je biblijsko, ali i tradicionalno srpsko ime. Grčki i latinski oblik je Elijas, a u našem narodu poštuje se i Gromovnik Ilija, koji se slavi drugog dana avgusta.

Instagram/ac3isb4ck

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti