Četrdeset godina braka u senci sramne odluke: Zbog nje su se razveli Keba i Olja

Četrdeset godina braka u senci sramne odluke: Zbog nje su se razveli Keba i Olja

Autor: | 15/04/2024

0

Keba i Olja proslavili 40 godina braka

Kažu da ništa ne traje večno, pa ni ljubav. Svedoci smo da se zakletva „dok nas smrt ne rastavi” sve češće krši i da brakovi za koje smo verovali da su najstabilniji i najjači padaju na ozbiljnijim preprekama. Sezona estradnih razvoda je u punom jeku, međutim, ne prate svi trendove.

Dragan Kojić Keba i njegova Olja poslavili su četiri decenije braka. Supruga popularnog pevača juče je na Fejsbuku objavila zajedničku fotografiju, uz koju je napisala „Naših 40 godina”.

Facebook Olja Kojić

 

Na ludi kamen stali su davne 1984, dobili dvoje dece – sina Igora, fudbalskog menadžera, i ćerku Natašu, koja se bavi muzikom i već godinama živi u Sjedinjenim Državama.

Pročitajte: U ovom luksuzu žive Olja i Keba, porodična oaza na Bežanijskoj kosi ostavlja bez daha

Međutim, Keba ima i vanbračno dete, što dugo nije želeo da prizna.

Pre dvadesetak godina pojavila se žena po imenu Ljiljana Jevremović, koja je tvrdila da je upravo pevač otac njene ćerke Ine.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Folker je to uporno demantovao, a slučaj je dospeo i do suda u Strazburu. Nije uspeo da dokaže suprotno.

No, čak ni nakon potvrde očinstva nije pokazao interesovanje da se sa vanbračnom ćerkom zbliži, iako je od njega primala zakonom propisanu pomoć.

Facebook Olja Kojić

 

Kada je Ljiljana zatražila veću alimentaciju, Keba je stavio tačku na brak sa Oljom i neposredno pre razvoda imovinu prepisao supruzi. Bilo je to 2013. godine.

Kako su pisali mediji, razvod je bio samo pro forme, jer su nastavili da žive zajedno u lepoj kući na Bežanijskoj kosi, a ljubav je, kao što vidimo, jača nego ikad.

 

 

Na jedan od najvažnijih dana u njihovoj višedecenijskoj vezi podsetio je i pevač na Instagramu.

Pročitajte: Kojići proslavili slavu, Olja oduševila trpezom - Jestiva jelka sjajna ideja za predstojeće praznike

Keba i Olja proslavili su 40 godina braka koji je izdržao sve uspone i padove. Njihov sin Igor i bivša snaja Severina Vučković nisu imali toliko sreće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images