Ćerka prve srpske influenserke i nestašnog tajkuna zablistala na modnoj pisti

Ćerka prve srpske influenserke i nestašnog tajkuna zablistala na modnoj pisti

Autor: | 15/04/2024

0

Laura Mikić zablistala na modnoj pisti

Snežana Dakić uvek je bila dama u trendu, i jedno od najpopularnijih lica ovdašnjih malih ekrana slobodno možemo da nazovemo prvom srpskom influenserkom.

Dobar ukus, interesantan stil i smisao za modu nasledila je i njena ćerka Laura Mikić, koju je dobila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem.

Arhiva HELLO!

 
 

Laura je otišla i korak dalje. Napravila ga je na modnoj pisti. Prošlog novembra, tokom Beogradske nedelje mode, okušala se kao manekenka, i to vrlo uspešno.

Njen debi na reviji Dragane Ognjenović ispratili su svi mediji. 

Pročitajte: Snežana Dakić pati zbog odnosa s ćerkom - Volela bih da je drugačije, ali...

Ovog puta, zgodna Laura Mikić zablistala je na reviji Martini Vesto by Boško Jakovljević, a posebnu pažnju izazvala je kreacija u svetlozelenoj nijansi koju je predstavila.

Đorđe Tomić

 

Ponosna mama pratila je dešavanja na pisti iz prvog reda i zabeležila svaki Laurin korak.

Na Instagram storiju pokazala nam je i kako su tekle pripreme iza kulisa, a snimak je ukrasila hit pesmom „Princeza” Slađane Milošević i Dade Topića.

Đorđe Tomić

 

U jednom od poslednjih intervjua za HELLO! Snežana je otkrila da njena ćerka ne pokazuje želju za televizijom, niti za novinarstvom. Interesuju je neke druge sfere i profesije. 

Pročitajte: Snežana Dakić oči u oči sa bivšim mužem i njegovom novom, znatno mlađom devojkom

– Planira da studira Pravni ili Fakultet organizacionih nauka. Odlično govori engleski i nemački, a volela bi da se bavi manekenstvom dok se još školuje – rekla je tada poznata voditeljka.

Petar Đorđević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Đorđe Tomić

Slične Vesti