Sin najlepšeg turskog para proslavio 5. rođendan u velikom stilu, uz specijalne goste i tortu koja ostavlja bez daha

Sin najlepšeg turskog para proslavio 5. rođendan u velikom stilu, uz specijalne goste i tortu koja ostavlja bez daha

Autor: | 15/04/2024

0

Sin Buraka Ozdživita proslavio rođendan

Protekli vikend u domu najpopularnijeg turskog glumačkog para protekao je u znaku velikog slavlja koje su uveličali, glavom i bradom, odnosno kacigom i punom opremom, moćni Transformersi.

Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen priredili su specijalnu zabavu povodom 5. rođendana starijeg sina Karana, i nema sumnje da će taj sunčani dan na Bosforu cela porodica dugo pamtiti.

Instagram @burakozcivit

 

Ranijih godina dečaku su društvo obično pravili omiljeni superheroji, kao što su Spajdermen ili Betmen, ali ovog puta odlučio se za nove akcione mezimce – Transformerse.

Pročitajte: Nikad srećniji - U luksuznoj vili zgodnog Bali bega danima se slavi, porodica u punom sastavu

Popularni gigantski roboti koji imaju moć da se pretvore u kamione, avione, brze automobile i ostala vozila razleteli su se po dvorištu punom zelenila i animirali male goste.

Bilo ih je svugde, ali najviše pažnje privukli su oni koji su se popeli na - tortu. 

Instagram @burakozcivit

 

Slatka četvorospratnica oduševila je sve. Postolje je izgledalo kao crna automobilska guma, dok su spratove krasili točkovi, maske, delovi robota, kao i broj 5 i Karanovo ime na vrhu.

Čuveni Bali-beg i njegova zgodna supruga bili su posebno raspoloženi, a da je taj dan zaista bio za pamćenje potvrđuju i njihove objave na Instagramu. Čestitke sinu, neskriveni ponos, puno smeha, boja, zagrljaja, poljubaca...

Srećni i nikad zaljubljeniji, dodaćemo.

Instagram @burakozcivit

 

Ambijent i dobra atmosfera poneli su i malog Kerema, koji je ukrao šou u beloj košulji sa mašnom. Mlađi sin Buraka Ozdživita u januaru je proslavio prvi rođendan i toliko je sladak da niko ne može da mu odoli. 

Pročitajte: Torta o kojoj svaki dečak mašta i jedan poseban gost - Bali begov sin proslavio 4. rođendan

Slavljenik, njegov stariji brat, bio je malo opušteniji. Farmerke i obična majica svakako su tog dana punog akcije za energičnog dečaka bili bolji modni izbor.

Instagram @burakozcivit

 

Lepa mama čak je u nekom trenutku od jednog Transformersa otela veliku plastičnu pušku, i toliko joj je dobro stajala, da bi autori popularne naučnofantastične franšize mogli ozbiljno da je uzmu u obzir kada budu odlučivali ko će u narednom nastavku tumačiti glavnu žensku ulogu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram @burakozcivit